Antena Meniu Search
x

Îngerul Victoria's Secret, Bar Rafaeli, va face muncă în folosul comunității

Sentinţă finală în cazul top-modelului Bar Refaeli. Îngerul Victoria's Secret a fost condamnat la nouă luni de muncă în folosul comunităţii după ce un tribunal din Israel a găsit-o vinovată de evaziune fiscală. Mama sa, care i-a fost complice, va trebui să petreacă 16 luni după gratii.

de Redactia Observator

la 14.09.2020, 17:39

Vezi și
  • Bar se poate declarată mulţumită cu pedeapsa primită.
  • Mama sa, Zipora va fi obligată să petreacă următoarele 16 luni după gratii.

Supermodelul Bar Refaeli va trebui să spună adio pentru următoarele 9 luni pictorialelor în costume de baie şi lenjerie sexy, însă nu pentru că aşteaptă un copil. Frumoasa israeliană în vârstă de 35 de ani va face muncă în folosul comunităţii pentru evaziune fiscală.

La tribunal, Bar a dorit să iasă cât mai puţin în evidenţă. A venit nemachiată, cu mască de protecţie pe faţă şi îmbrăcată cu o bluză simplă de culoare bej şi pantaloni albi. 

Bar se poate declarată mulţumită cu pedeapsa primită. Mama sa, Zipora va fi obligată să petreacă următoarele 16 luni după gratii la un penitenciar pentru femei din Tel Aviv.

Elad Pinchas, avocat: Diferenţa dintre pedepsele primite de Zipora şi Bar este dată de diferenţa dintre ponderea de participare a fiecăreia la aceste fapte.

Bar Refaeli a fost condamnată după ce nu şi-a declarat veniturile de milioane de dolari în perioada 2009 - 2012 iar Zipora a înregistrat apartamentele fiicei sale pe alte nume.

Cele două trebuie acum să plătească taxele de aproape 10 milioane de dolari din acea perioadă şi o amendă de încă 1,5 milioane de dolari. 

Bar Refaeli a devenit faimoasă în 2007 când a fost primul model din Israel care a apărut pe coperta prestigioasei reviste Sports Illustrated. Fostul îngeraş Victoria's Secret a avut şi o relaţie tumultoasă cu Leonardo DiCaprio, relaţie care s-a încheiat în 2011.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Îngerul Victoria's Secret, Bar Rafaeli, va face muncă în folosul comunității