Antena Meniu Search
x

Ei sunt AGRESORII care au RUPT în BĂTAIE un român cu o RANGĂ de fier în Anglia - FOTO

Cei doi bătăuşi care au rupt în bătaie un român în Luton au fost identificaţi de mai mulţi români care trăiesc în Marea Britanie.

Cei doi bătăuşi care au rupt în bătaie un român în Luton au fost identificaţi de mai mulţi români care trăiesc în Marea Britanie.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile pe o stradă din oraşul Luton (Marea Britanie).

RECOMANDARE - Români implicaţi într-un scandal SÂNGEROS în Anglia! Un tânăr a fost snopit în bătaie cu o RANGĂ de FIER - IMAGINI ŞOCANTE

Sângerosul atac a fost surprins de un martor cu telefonul mobil, iar pe imagini se poate observa cum un tânăr este întins pe asfalt, lângă o maşină, iar un altul îl loveşte fără milă cu o rangă de fier.

Pe acelaşi subiect

Poliţia din Luton a oferit imagini cu cei doi suspecţi, iar ambii au fost identificaţi. Pe numele lor au fost emise de arestare în lipsă, ei fiind daţi în urmărire internaţională.

Între timp, victima lor a ajuns în stare gravă la spital şi a primit îngrijiri medicale de specialitate. Pentru tânărul rupt în bătaie cu o rangă de fier urmează o lungă perioadă de recuperare.

Cei doi agresori au fost identificaţi şi de românii care locuiesc în Luton, iar pozele lor au ajuns pe grupurile de români stabiliţi în Marea Britanie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Ei sunt AGRESORII care au RUPT în BĂTAIE un român cu o RANGĂ de fier în Anglia - FOTO