Antena Meniu Search
x

Bătrân de 74 de ani, împins în apele îngheţate ale unui râu de un grup de adolescenţi, în Anglia

Scene cumplite de umilinţă şi batjocură au avut loc în Anglia, după ce un bătrân de 74 de ani a fost împins în apele îngheţate ale unui râu de un grup de adolescenţi. După ce şi-au dus planul la bun sfârşit, şcolarii au plecat râzând în hohote, lăsând în spatele lor pensionarul neajutorat.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 29.04.2021, 10:16

Bătrân la pescuit, pe marginea unui râu
Bătrân de 74 de ani, împins în apele îngheţate ale unui râu de un grup de adolescenţi, în Anglia - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Tinerii, daţi în urmărire de poliţişti, l-au văzut pe domnul în vârstă duminică după-amiază, pe marginea râului Mersey, canalul navigabil celebru din Warrington. Pescuia. Unul dintre ei s-a apropiat şi l-a împins cu toată forţa pe bătrân în apele reci şi murdare ale râului, potrivit Liverpool Echo. În timp ce se zbătea să iasă la suprafaţă, grupul a fugit râzând de isprava făcută.

Bătrânul, salvat de două fete

Din fericire, două fete de 14 ani care treceau prin zonă au venit în ajutorul lui și l-au scos din apă. S-a dus acasă și și-a informat familia care a raportat atacul poliției.

Poliția din Warrington încurajează şi face un apel la populaţie să vină la secţie oricine are informaţii care pot duce la prinderea huliganilor.

Incidentul a avut loc între orele 14:30 și 15:00 duminică, 25 aprilie, în timp ce bătrânul de 74 de ani era așezat pe un mal al râului Mersey pe strada Wharf, lângă Riverside Retail Park. Doi sau trei tineri l-ar fi împins din spate, făcându-l pe pensionar să cadă în apa rece şi murdară, apoi au fugit râzând.

„Acesta a fost un incident șocant și supărător care l-a lăsat zdruncinat pe bătrân. S-a întors acasă înghețat de frig, dar s-a ales şi cu o tăietură la față din cauza lovirii capului în timp ce cădea în apă. Suntem hotărâți să îi găsim pe cei responsabili și îndemn pe oricine are informații sau crede că știe cine a făcut acest lucru să se prezinte la o secţie de poliţie”, a declarat sergentul Mark Spaven, de la Unitatea de Poliție Locală din Warrington, potrivit Daily Mail.

Incidentul a şocat întreaga comunitate, localnicii menţionând că gestul a fost unul umilitor, periculos, care i-ar fi putut pune viaţa în pericol bătrânului: 

"Când persoanele în vârstă, fără apărare, fragile și inocente ale comunităţii nu sunt în stare să meargă pe străzi în siguranță, atunci trebuie găsită o rezolvare. Făptaşii trebuie să plătească!"

"Acest atac îngrozitor asupra unui pensionar care pur și simplu îşi vedea de treaba lui îmi întoarce stomacul pe dos. Cum poate cineva să facă un asemenea gest, să nu mai vorbim de faptul că este un pensionar, un bătrân!" au fost doar câteva dintre comentariile celor care au auzit de scenele teribile. 

Miercuri, 28 aprilie, ofițerii au arestat un băiat de 15 ani, suspectat de agresiune și posesie de droguri, cu intenția de a furniza canabis. În prezent se află în custodia poliției pentru audieri, fiind considerat unul dintre adolescenţii care l-au împins pe pensionar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Bătrân de 74 de ani, împins în apele îngheţate ale unui râu de un grup de adolescenţi, în Anglia