Antena Meniu Search
x

Black Friday cu focuri de armă în Statele Unite. Un bărbat a fost ucis

E Black Friday la americani iar magazinele din Statele Unite au fost luat cu asalt. Milioane de clienţi au aşteptat la cozi kilometrice ca să profite de ofertele avantajoase din cea mai importantă zi a anului dedicată cumpărăturilor.

Vezi și

E Black Friday la americani iar magazinele din Statele Unite au fost luat cu asalt. Milioane de clienţi au aşteptat la cozi kilometrice ca să profite de ofertele avantajoase din cea mai importantă zi a anului dedicată cumpărăturilor. Într-un centru comercial din Alabama, doi oameni au fost, însă, răniţi după ce un bărbat a deschis focul asupra mulţimii. Atenție, imagini care vă pot afecta emoţional.

Black Friday a început cu momente dramatice în acest mall din statul Alabama. Doi oameni au fost răniţi într-un incident care părea o banală dispută între doi bărbaţi. Înfuriat, unul dintre ei a scos arma şi a început să tragă. Tânărul de 18 ani cu care se certa a fost grav rănit şi transportat de urgenţă la spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În mijlocul focurilor de armă a fost rănită şi o fetiţă de doar 12 ani. Atacatorul a fost ucis de poliţişti.

În restul oraşelor americane, Black Friday-ul a debutat ca în fiecare an. Cu cozi kilometrice şi milioane de clienţi nerăbdători să pună mâna pe cele mai avantajoase oferte. Şi au stat câteva ore bune la coadă. Alţii au campat chiar zile la rând în faţa magazinelor.

Cei mai mulţi profită de Black Friday ca să-şi cumpere televizoare, electrocasnice şi gadget-uri de ultimă generaţie. Aşteaptă la cozi uriaşe şi năvălesc la propriu în magazine de îndată ce acestea se deschid.

Doar azi, americanii vor cheltui 23 de miliarde de dolari, arată estimările. Mai mult cu două miliarde faţă de anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Black Friday cu focuri de armă în Statele Unite. Un bărbat a fost ucis