Antena Meniu Search
x

Video Boala nemiloasă care l-a răpus pe iubitul Sandrei Bullock. Cei doi erau de nedespărțit din 2015: "Am găsit dragostea vieții mele"

Celebra actriţă Sandra Bullock este în doliu. Iubitul ei, Bryan Randall, a murit la vârsta de 57 de ani. Suferea de o boală nemiloasă - scleroza laterală amiotrofică -  o afecţiune pentru care nu există leac şi care face ravagii în Statele Unite. 

de Redactia Observator

la 08.08.2023, 21:41

Vezi și

Sandra Bullock şi Bryan Randall s-au cunoscut în 2015. Diva l-a angajat pe Bryan, un model devenit fotograf, să facă fotografii la ziua fiului ei, Louis. A fost dragoste la prima vedere. După câteva luni, cei doi s-au mutat împreună. 

Sandra Bullock, actriță: Am găsit dragostea vieții mele. Avem doi copii frumoși, trei copii, cu fiica mai mare a lui Randall. Este cel mai frumos lucru. Nu vreau să vă spun să faceţi aşa cum am făcut eu, dar nu am nevoie de o hârtie pentru a fi un partener devotat și o mamă devotată. Nu am nevoie să mi se spună să fiu mereu prezentă în cele mai grele momente. Nu am nevoie să mi se spună să trec peste furtună alături de un bărbat bun.

Sandra Bullock şi Bryan Randall, de nedespărțit

Au apărut pentru prima dată în public în acelaşi an la nunta actriţei Jennifer Aniston şi de atunci au fost nedespărţiţi. Fericirea avea să le fie spulberată acum trei ani, când Bryan a fost diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică. O boală care nu lasă speranţe. Maladia slăbeşte toţi muşchii până când pacienţii nu mai pot să respire, să vorbească sau să înghită mâncarea. În ciuda greutăţilor, Sandra Bullock şi-a ţinut de mână iubitul până în ultima clipă.

Pe acelaşi subiect

Sandra Bullock, actriță: El este exemplul pe care vreau să îl aibă copiii mei. Am un partener care este creștin și există două moduri diferite de a privi lucrurile. Nu sunt întotdeauna de acord cu el, iar el nu este întotdeauna de acord cu mine. Dar el este un exemplu chiar și atunci când nu sunt de acord cu el.

5.000 de americani sunt diagnosticaţi anual cu teribila boală

Din acel moment, speranţa de viaţă este doar trei ani, în medie. Doar 1 din 100 de bolnavi supravieţuieşte mai mult de 10 ani. Un exemplu este geniul fizicii Stephan Hawking, care a trăit peste 50 de ani cu această maladie.

Scleroza laterală amiotrofică i-a mai chinuit şi pe fostul preşedinte al Chinei Mao Zedong, pe Stephen Hillenburg şi Jon Stone, creatorii serialelor "SpongeBob SquarePants" şi "Sesame Street" şi pe Roberta Flack, cunoscută pentru hit-ul "Killing Me Softly".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Boala nemiloasă care l-a răpus pe iubitul Sandrei Bullock. Cei doi erau de nedespărțit din 2015: "Am găsit dragostea vieții mele"