Antena Meniu Search
x

BREAKING NEWS Focuri de armă la un spital din New York. Un bărbat îmbrăcat în doctor a împuşcat cel puţin trei persoane

Focuri de armă la un spital din New York. Un bărbat îmbrăcat în doctor a împuşcat cel puţin trei persoane

UPDATE 23:37: Cel puţin 5 persoane au fost împuşcate, conform presei americane. Unele surse spun că atacatorul s-ar fi sinucis, iar unul dintre doctorii împuşcaţi de el a murit.

UPDATE 23:08: Atacatorul se numeşte Dr. Henry Bello şi a fost angajat al spitalului. Poliţia l-a ucis cu focuri de armă. Trei doctori au fost împuşcaţi de atacator.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

ŞTIREA INIŢIALĂ

Focuri de armă la un spital din New York. Un bărbat îmbrăcat în doctor a împuşcat cel puţin trei persoane.

Un bărbat îmbrăcat în doctor a deschis focul în interiorul spitalului Lebanon, din Bronx, unele surse de presă din Statele Unite indicând că sunt trei morţi şi mai mulţi răniţi. Informaţiile nu sunt confirmate oficial.

Poliţia a anunţat că nu cunoaşte deocamdată numărul victimelor şi starea lor. Atacatorul, se pare, e un fost angajat al spitalului. A deschis focul cu o armă de asalt automată M16.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » BREAKING NEWS Focuri de armă la un spital din New York. Un bărbat îmbrăcat în doctor a împuşcat cel puţin trei persoane