Antena Meniu Search
x

Un câine adoptat din România a băgat spaima într-o familie de englezi

Kathryn Davis, o englezoaică din Chatham, se plânge că a plătit 255 de lire sterline pentru a adopta din România un câine care s-a dovedit a fi "extrem de sălbatic".

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 28.06.2019, 16:01

Noi stăpâni ai câinelui acuză că acesta vrea să-i muşte constant
Câinele adoptat din România a băgat spaima într-o familie de englezi - Kathryn Davis via Mirror Online

Kathryn Davis, o englezoaică din Chatham, se plânge că a plătit 255 de lire sterline pentru a adopta din România un câine care s-a dovedit a fi "extrem de sălbatic".

Englezoaica acuză ONG-ul Pawprints2Freedom că a fost păcălită în momentul în care i s-a făcut descrierea animalului pe care urma să-l adopte.

Noi stăpâni ai câinelui adoptat din România acuză că patrupedul caută să-i muşte constant

Conform Mirror Online, la doar 10 zile după ce s-a adaptat la viaţa din Anglia, câinele, cunoscut sub numele de Milo, a început să fie extrem de agresiv şi să o muşte pe noua stăpână.

Asta în ciuda faptului că cei de la Pawprints2Freedom i-au dat asigurări că "patrupedul este prietenos cu alţi câine şi cu oamenii, jucăuş şi amuzant".

Kathryn spune că cele mai mari probleme apar în momentul în care îl scoate pe Milo la plimbare. Acesta încearcă să o muşte constant pentru a o face să renunţe la lesă şi astfel Milo să fugă.

Englezoaica acuză că patrupedul este unul sălbătic care "cel mai probabil a fost ţinut în România într-un adăpost unde a avut contact minim cu alţi oameni şi pesemne că a fost abuzat".

De asemenea, Kathryn spune că "am încercat totul pentru a-l face pe Milo să ne iubească. Cei de la Pawprints nu ne ajută deloc, iar eu nu am 800 de lire sterline pentru a-i da pe dresaj. Deja îmi este frică să-l las pe Milo în apropiere de copilul meu de doi ani pentru că acest câine este clar extrem de imprevizibil".

Kathryn dă vina şi pe modul în care au fost transportaţi câinii aduşi din România. Aceştia ar fi fost transportaţi câte 15 într-o dubiţă fără aerisire şi repartizaţi în cuşti mult prea mici pentru dimensiunile lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un câine adoptat din România a băgat spaima într-o familie de englezi