Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dansatoare de 30 de ani, găsită moartă în apartament cu o pungă de plastic pe cap şi cătuşe la mâini, în Turcia

Mister după ce o tânără dansatoare profesionistă a fost găsită moartă, cu mâinile legate la spate în cătuşe şi o pungă de plastic deasupra capului, în apartamentul ei din Turcia. Din primele informaţii, atât uşile, cât şi ferestrele erau închise din interior.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.01.2021, 14:21

  • Tânăra a absolvit Universitatea Națională de Lingvistică din Kiev.
  • Ferestrele erau blocate și nu exista nici o urmă de luptă.

Kristina Novitskaya, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită fără viaţă sâmbătă, la apartamentul ei din Bodrum de pe coasta Mării Egee. Murise de câteva zile.

Ușa din față era încuiată cu cheia înăuntru, ferestrele erau de asemenea fixate din interior, iar ofiţerii veniţi la faţa locului nu au găsit nicio urmă de luptă în casă.

Potrivit anchetei demarate de poliţia locală, ipoteza principală confirmă o posibilă sinucidere, însă prietenii spun că tânăra „iubitoare de viaţă”, „veselă” nu şi-ar fi luat niciodată propria viaţă.

Tânăra a fost găsită fără viaţă în apartament

Cu toate acestea, au adăugat că era discretă în privința vieții sale private din Turcia, unde a trăit și a lucrat ca interpret și instructor de dans.

„Nu credem că s-a sinucis”, a declarat un prieten pentru presa locală.

Potrivit rapoartelor, poliția turcă crede că a devenit deprimată din cauza lipsei de muncă în urma pandemiei, dar cauza exactă a decesului nu a fost dezvăluită.

Poliţia a fost alertată, după ce familia, prietenii şi vecinii nu au mai putut-o contacta. Trupul neînsufleţit a fost găsit într-o poziţie aşezată pe scaun, în mijlocul camerei. Avea mâinile încătuşate la spate şi o pungă de plastic pe cap.

Frânghii, cărbune și o eșarfă au fost, de asemenea, găsite la fața locului, dar nu s-a anunțat până acum nicio cauză de deces. Trupul neînsufleţit a fost trimis la Institutul de Medicină Legală pentru o autopsie.

Ușa era încuiată din interior, iar o cheie se afla în gaura cheii, spun rapoartele care citează poliția turcă. Ferestrele erau blocate și nu exista nici o urmă de luptă.

Prietenii nu cred că este vorba de o simplă sinucidere

Kristina a absolvit Universitatea Națională de Lingvistică din Kiev, unde a studiat limbi orientale, potrivit Daily Mail. Vorbea fluent turcă și lucra ca interpret profesionist şi coregraf.

„Era o persoană incredibil de amabilă, cu sufletul deschis, dulce, care nu avea să intre niciodată într-un conflict și îi ajuta mereu pe ceilalți”, a spus o prietenă din vremea studenției.

„Era destul de secretă în privința vieții sale private. Toți cei care au cunoscut-o pe Kristina sunt profund șocați. Nu credem că s-a sinucis. Este adevărat că nu a postat despre viața ei amoroasă pe rețelele de socializare, dar a fost întotdeauna atât de deschisă, atât de plină de viață și fericită” a spus un alt prieten.

Tot aceştia au respins afirmaţiile potrivit cărora tânăra ar fi fost deprimată, solitară şi cu tendinţe suicidale din cauza pandemiei. Ei au făcut aluzie la un asociat VIP din Turcia cu care ar fi putut avea o legătură, dar nu au dat detalii.

„Este într-adevăr o versiune ciudată”, a spus un prieten. „Kristina avea familie, iar mama ei este la Kiev. Se putea întoarce oricând acasă. În Turcia a avut o perioadă destul de plină de viață, iar când turiștii s-au întors vara, Kristina şi-ar fi găsit un loc de muncă. Nu cred în aceste versiuni. Cred că încearcă să acopere cineva important.”

Potrivit poliției turce, camerele CCTV nu au arătat nicio vizită din data de 31 decembrie, atunci când Kristina a primit o comandă de mâncare. Cadavrul ei a fost găsit sâmbătă.

O anchetă este încă în desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Dansatoare de 30 de ani, găsită moartă în apartament cu o pungă de plastic pe cap şi cătuşe la mâini, în Turcia