Antena Meniu Search
x

O cățelușă pierdută din Florida a fost reunită cu stăpânii săi după 3 ani

După trei ani de căutări, o căţeluşă din Statele Unite va fi reunită cu stăpânii ei! Totul se datorează unei firme din Florida care a imprimat pozele unor câini din adăposturi pe dozele de bere.

de Redactia Observator

la 04.02.2020, 17:35

Vezi și

După trei ani de căutări, o căţeluşă din Statele Unite va fi reunită cu stăpânii ei! Totul se datorează unei firme din Florida care a imprimat pozele unor câini din adăposturi pe dozele de bere. Campania fusese lansată pentru a-i încuraja pe oameni să adopte un animal. Nimeni nu s-ar fi gândit însă că acest demers va ajuta o familie dintr-un alt stat să-şi găsească animalul pierdut.

Cei care au cunoscut-o pe Day-Day s-au îndrăgostit de zâmbetul ei contagios. Stabilită de trei ani într-un adăpost de animale din Florida, căţeluşa de 6 ani a devenit faimoasă luna trecută după ce o fabrică de bere a imprimat pe dozele de bere chipurile mai multor câini fără stăpân. 

La scurt timp după ce au devenit virali, doi câini de pe dozele de bere au fost adoptaţi. Pentru Day-Day, însă, surpriza a fost mai mare. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Căţeluşa avea deja o familie iubitoare. Locuise cu ei timp de trei ani în statul Iowa, până când, într-o zi, a scăpat din curte iar de atunci nimeni nu a mai văzut-o. Şansele de a o găsi erau cu atât mai mici cu cât datele de pe microcipul ei erau expirate. Totul se întâmpla în 2017. Ulterior, stăpânii ei s-au mutat în statul vecin, Minnesota. 

Nici până în momentul de faţă nu se ştie cum căţeluşa a reuşit să traverseze peste 2.000 de kilometri din Iowa până în Florida. Cert este că stăpâna ei nu şi-a pierdut nicio clipă speranţa că într-o zi o va găsi şi o va aduce acasă. 

Un ONG american care strânge fonduri pentru animalele din adăposturi s-a oferit acum să o transporte pe Day-Day în Minnesota, acolo unde se află adevărata ei familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » O cățelușă pierdută din Florida a fost reunită cu stăpânii săi după 3 ani