Antena Meniu Search
x

Caz de coronavirus la Casa Albă. Donald Trump și vicepreședintele Mike Pence au fost testați

Este alertă la nivel înalt în SUA. Chiar preşedintele Statelor Unite a fost testat pentru coronavirus, după ce un angajat de la Casa Albă a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Alături de Donald Trump a fost testat şi vicepreşedintele Mike Pence, iar ambele rezultate au ieşit negativ.

de Redactia Observator

la 08.05.2020, 11:41

Vezi și
  • Donald Trump și Mike Pence, testați pentru coronavirus
  • SUA, cele mai afectate de pandemie

Unul dintre militarii americani care lucrează la Casa Albă, în preajma lui Donald Trump, are coronavirus. La aflarea informaţiilor, preşedintele Statelor Unite, cât şi vicepreşedintele au fost testaţi, imediat.

Chiar liderul de la Casa Albă a recunoscut că l-a întâlnit pe militar, dar pentru foarte puţin timp.

Donald Trump, preşedintele SUA - Am avut foarte puțin contact cu acest domn. Ştiu cine este. E o persoană bună, dar am avut foarte puțin contact cu el. La fel şi Mike.

Din fericire rezultatele au ieşit negative, atât pentru Donald Trump, cât şi pentru Mike Pence. Oficialii de la Casa Albă au precizat de altfel că preşedintele are o stare de sănătate bună.

Kellyanne Conway, consilier al preşedintelui SUA - Virusul este dușmanul invizibil. Și asta se întâmplă, oamenii contractează virusul. Pot fi simptomatici, pot fi asimptomatici. Dar ți-aș aminti că președintele, vicepreședintele, cei din jurul nostru sunt testați în mod obișnuit, iar președintele a fost testat când am auzit şi el este negativ pentru COVID-19.

În Statele Unite situaţia rămâne dramatică. Peste 1 milion 200 de oameni au fost contaminaţi. Iar numărul deceselor provocate de virus se apropie de 77 de mii.

Iar specialiştii de peste Ocean atrag atenţia la un alt simptom al virusului - petele roşii de pe piele, care se manifestă, în general, la copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Caz de coronavirus la Casa Albă. Donald Trump și vicepreședintele Mike Pence au fost testați