Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Caz CUTREMURĂTOR! Un renumit chirurg este acuzat că a VIOLAT în spital CINCI FEMEI. O mamă a fost agresată chiar după ce copilul ei fusese operat la inimă (FOTO)

Un respectat chirurg din Marea Britanie, Mohamed Amrani (57 de ani), este acuzat că a agresat sexual în spital cinci femei, pe una dintre ele violând-o, în biroul său, după ce i-a operat copilul pe cord deschis, scrie Daily Mail.

de Redactia Observator

la 30.03.2017 , 18:14

Un respectat chirurg din Marea Britanie, Mohamed Amrani (53 de ani), este acuzat că a agresat sexual în spital cinci femei, pe una dintre ele violând-o, în biroul său, după ce i-a operat copilul pe cord deschis, scrie Daily Mail.

Daily Mail notează că Mohamed Armani este considerat unul dintre cei mai importanţi specialişti în chirurgie cardiovasculară din Marea Britanie. Acum, bărbatul este judecat pentru agresarea sexuală a cinci femei, mame ale pacienţilor pe care chiar el i-a operat.

Potrivit mărturiilor din timpul procesului aflat în desfăşurare, mama unuia dintre pacienţii medicului susţine că Mohamed Armani a violat-o chiar în biroul său, din Spitalul Harefield din Hillingdon, după ce i-a operat copilul, spunându-i că "îi este datoare".

Articolul continuă după reclamă

Femeia a povestit că medicul mai avea încă mănuşile chirurgicale pe mâini în momentul în care a sărutat-o cu forţa, pe faţă şi pe gât. Apoi, a dezbrăcat-o şi a violat-o. Ulterior, bărbatul a forţat-o să întreţină raporturi sexuale orale.

Femeia a mai spus că i-a fost teamă să raporteze incidentul, ca urmare a poziţiei pe care acesta o ocupa în cadrul spitalului, unde lucra şi soţia medicului.

Daily Mail notează că Mohamed Armani ar mai fi agresat sexual alte patru femei, în perioada 2001 - 2014.

Amrani a fost reclamat la poliţie în 2015, după ce i-ar fi mângâiat posteriorul unei alte victime, la spitalul privat Cromwell, din Londra.

Mohamed Armani a fost cel care a realizat prima operaţie de înlocuire a unei duble valve, în 2007, şi a efectuat multe intervenţii care au salvat viaţa pacienţilorlui. Medicul susţine că toate aceste acuzaţii sunt false. 

Procesul medicului continuă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Caz CUTREMURĂTOR! Un renumit chirurg este acuzat că a VIOLAT în spital CINCI FEMEI. O mamă a fost agresată chiar după ce copilul ei fusese operat la inimă (FOTO)