Antena Meniu Search
x

Cazul unor CERŞETORI ROMÂNI provoacă FURIE şi indignare în Marea Britanie: "Sunt dezgustat..." (VIDEO)

Cazul unor români care au ajuns în faţa instanţei, fiind acuzaţi de cerşetorie, provoacă furie şi indignare în Marea Britanie.

Cazul unor români care au ajuns în faţa instanţei, fiind acuzaţi de cerşetorie, provoacă furie şi indignare în Marea Britanie.

Potrivit site-ului www.birminghammail.co.uk, cinci români care spălau geamurile maşinilor pe străzile din Birmingham, au pledat vinovat în faţa unui tribunal la acuzaţia de cerşetorie şi au primit amenzi între 15 şi 20 de lire sterline.

Sursa citată notează că amenzile atât de mici reprezintă o invitaţie pentru care aceştia să-şi continue activităţile ilegale.

Alte două persoane au pledat nevinovat la aceeaşi acuzaţie, iar procesul lor a continuat.

Pe acelaşi subiect

Românii au fost filmaţi în timp ce şterg geamurile maşinilor pe intersecţia străzilor Belgrave Middleway şi Bristol Road şi cer în mod agresiv bani pentru "serviciile oferite".

Un consilier local din Bartley Green, care a urmărit procesul, a declarat că a fost "dezgustat" de sentinţele dictate. Acesta susţine că românii au râs în momentul în care au plecat de la tribunal.

"Nu am niciun dubiu că râdeau de amenzile primite. Magistraţii le-au dat acestor cerşetori o invitaţie pentru a continua să hărţuiască şoferii care respectă legea. Aceste sentinţe nu vor putea să pune capăt acestei plăgi a oraşului. Decizia de azi a judecătorilor îşi bate joc de munca depusă de poliţiştii care i-au arestat pe aceşti cerşetori şi i-au adus în faţa justiţiei", a declarat consilierul Des Flood.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Cazul unor CERŞETORI ROMÂNI provoacă FURIE şi indignare în Marea Britanie: "Sunt dezgustat..." (VIDEO)