Antena Meniu Search
x

Ce au reușit rușii în 6 luni de război în Ucraina. Britanicii au analizat problemele cu care se confruntă armata rusă

Rusia a înregistrat progrese minime în Donbas și se așteaptă la o contra-ofensivă ucraineană, transmite Ministerul britanic al Apărării, la șase luni de la războiul declanșat de Rusia.

de Redactia Observator

la 24.08.2022, 15:29

Cele 6 luni de război s-au dovedit costisitoare și dăunătoare pentru Rusia, susține UK
Cele 6 luni de război s-au dovedit costisitoare și dăunătoare pentru Rusia, susține UK - Profimedia Images

La șase luni de la declanșarea războiului în Ucraina, Rusia are probleme de aprovizionare, transmite Ministerul britanic al Apărării, iar în prezent, stocurile de muniție îi sunt afectate, iar în ceea ce privește vehiculele și personalul au suferit pagube semnificative. De asemenea, moralul trupelor este foarte afectat.

„Cele șase luni de război s-au dovedit costisitoare și dăunătoare din punct de vedere strategic” pentru Rusia, au mai adăugat britanicii. 

Totodată, Regatul Unit și partenerii  internaționali reiterează sprijinul pentru Ucraina. Guvernul Regatului Unit oferă Ucrainei asistență economică, umanitară și militară defensivă și impune sancțiuni suplimentare Rusiei și Belarusului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Sprijinul UK pentru Ucraina

Miercuri, Marea Britanie a anunţat că a lansat discuţii cu Kievul cu privire la eliminarea barierelor în domeniul comerţului digital ca parte a eforturilor sale de a sprijini Ucraina în urma invaziei ruse, informează Reuters.

"Parteneriatul nostru cu Ucraina îi va ajuta să profite de zilele mai luminoase care vor urma şi vom continua să facem tot ce ne stă în putere pentru a proteja locurile de muncă, mijloacele de trai şi familiile ucrainene".

Marea Britanie şi Ucraina vor urmări să îmbunătăţească eficienţa comerţului digital acordând atenţie unor domenii precum tranzacţiile electronice, semnăturile electronice şi alte tehnologii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Ce au reușit rușii în 6 luni de război în Ucraina. Britanicii au analizat problemele cu care se confruntă armata rusă