Antena Meniu Search
x

Ce suflet să ai?! Măcelarii care OMOARĂ CÂINI pentru a-i vinde ca DELICATESE

Un reportaj publicat de Daily Mail face înconjurul lumii! Jurnaliştii publicaţiei au mers în Vietnam pentru a filma cruzimea cu care sunt trataţi câinii înainte de a fi sacrificaţi şi vânduţi restaurantelor

Un reportaj publicat de Daily Mail face înconjurul lumii! Jurnaliştii publicaţiei au mers în Vietnam pentru a filma cruzimea cu care sunt trataţi câinii înainte de a fi sacrificaţi şi vânduţi restaurantelor

Deşi este greu de imaginat că există oameni care fac asta, totul este real, motiv pentru asociaţii de pe întreg Globul încearcă să pună punct acestei tradiţii barbare.

Afacerea înfloritoare cu preparate din carne de câine îi determină pe comercianţii din Vietnam să fure câini de pe străzi, fără să le pese dacă aceştia aparţin cuiva.

Animalele omorâte sunt date restaurantelor unde un preparat pe bază de carne de câine este vândut şi cu 38 de euro, fiind considerat o delicatesă cu efecte stimulative a potenţei masculine.

Iată mărturiile cumplite ale jurnaliştilor care au luat parte la scenele de groază:

"Animalul îngrozit a fost scos din cuşca unde câinii stăteau îngrămădiţi şi însetaţi. În timp ce stăteam alături de el, a luat nişte cleşti lungi din metal şi a deschis una din cuştile în care stăteau îngrămădiţi vreo şapte câini. A folosit cleştii care să prindă de gât unul din câini, după care l-a lovit în cap cu o bară din metal. A târât câinele ameţit şi l-a aruncat la picioarele unuia dintre angajaţi, moment în care acesta i-a tăiat gâtul cu un cuţit de măcelar deasupra unui vas de plastic. În timp ce câinele se zbătea, sângele sărea în toate direcţiile. Angajatul a luat apoi câinele, care încă dădea din picioare, încă în viaţă, şi l-a azvârlit într-un cazan cu apă clocotită. Câteva secunde mai târziu animalul a fost scos din apă şi a fost jupuit de blană".

Se estimează că anual se consumă cinci milioane de câini, mulţi fiind furaţi de la stăpânii lor, iar Hanoi se numără printre oraşele în care această afacere este extrem de profitabilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Ce suflet să ai?! Măcelarii care OMOARĂ CÂINI pentru a-i vinde ca DELICATESE