Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cele mai ciudate cupluri din lume. Dragoste cu tinerei la 91 de ani, vampiri și un bărbat care-și îndoapă iubita cu mâncare

O nouă serie documentară, ce va debuta pe 28 decembrie pe WE TV, va explora cele mai ciudate cupluri ale lumii - de la un tânăr de 31 de ani îndrăgostit de o bunicuță ajunsă la cifra 91, la un bărbat care își îndoapă iubita cu mâncare în fiecare zi.

de Redactia Observator

la 18.08.2022 , 17:40

O nouă serie documentară, ce va debuta pe 28 decembrie pe WE TV, va explora cele mai ciudate cupluri ale lumii - de la un tânăr de 31 de ani îndrăgostit de o bunicuță ajunsă la cifra 91, la un bărbat care își îndoapă iubita cu mâncare în fiecare zi, un domn îndrăgostit de un Volkswagen Beetle și, nu în ultimul rând, un cuplu care împărtășește totul, inclusiv propriul sânge.

Documentarul, intitulat Extreme Love, va aduce în fata telespectatorilor povești de dragoste mai puțin obișnuite. Printre ele, cea a unui bărbat îndrăgostit de păpuși erotice, cu toate că are o iubită în carne și oase.

Dave, din Nova Scotia, Canada, a cheltuit până acum mii de dolari cumpărând păpuși robotice, pentru noi experiențe amoroase. În mod bizar, logodnica sa, Shawna, nu are nicio problema cu pasiunea bărbatului, deși familia ei este ceva mai reticentă.

Articolul continuă după reclamă

"E femeia visurilor mele", mărturisește Dave, în timp ce privește cu pasiune una dintre jucării. 

La fel de bizară este și relația dintre Kyle, un tânăr de 31 de ani, care a dezvoltat un interes pentru bunici. Una dintre prietenele lui, Marg - căci are două - a ajuns la vârsta de 91 de ani, însă acesta pare a fi doar un detaliu care nu poate sta în calea iubirii.

Cei doi se simt bine împreună și nu ezită să împărtășească un sărut în fața camerelor de filmat. Însă Kyle mai are o iubită, ceva mai tânără, de doar 68 de ani.

O relație aparte este și cea dintre Sid și Monica. Bărbatul adoră să-și hrănească iubita cu mese gigantice, de la șase până la opt mii de calorii. Scopul lui? Ca Monica să ajungă cea mai grasă femeie din lume și fără posibilitatea de a se mai mișca. Între timp, femeia rămâne însărcinată, iar situația se schimbă dramatic.

Un alt cuplu a dezvoltat o pasiune pentru comportamentul de bebeluș. Mai exact, ea își pune seara pampers și se dotează cu o suzetă, iar el o hrănește cu biberonul și o ține în brațe, exact cum ar face cu un nou născut.

În documentar mai apar si vampiri care împărtășesc din propriul sânge, dar și un bărbat care susține că își iubește autoturismul marca Volkswagen Beetle, pe care l-a denumit Vanilla. 

"Suntem nerăbdători să spune aceste povești reale și convingătoare ale unor oameni fascinanți, care rup definițiile tipice ale iubirii și relațiilor", a spus Marc Juris, președintele WE TV.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Cele mai ciudate cupluri din lume. Dragoste cu tinerei la 91 de ani, vampiri și un bărbat care-și îndoapă iubita cu mâncare