Antena Meniu Search
x

Cerere în căsătorie încheiată dezastruos pe munte, după ce amorezii au căzut în gol de pe o stâncă, în Austria

O cerere în căsătorie s-a încheiat dezastruos după ce, îmbătată de fericire, tânăra a plonjat în gol 200 de metri, de pe muntele Falkert din Carintia, Austria, la scurt timp după ce a spus da.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 31.12.2020, 15:05

Cerere în căsătorie încheiată dezastruos pe munte, după ce ambii amorezi au căzut în gol de pe o stâncă, în Austria
Cerere în căsătorie încheiată dezastruos pe munte, după ce ambii amorezi au căzut în gol de pe o stâncă, în Austria - ALPIN-1/FACEBOOK
  • Cei doi tineri au urcat în vârful muntelui pentru ocazia specială, însă au alunecat pe zăpadă și au căzut în gol.
  • Femeia a scăpat nevătămată, însă logodnicul ei a ajuns la spital cu fracturi.

Femeia, în vârstă de 32 de ani, a supraviețuit în mod miraculos căderii înfricoșătoare, zăpada afânată atenuându-i aterizarea.

Dar partenerul ei, un tânăr de 27 de ani, nu a fost atât de norocos. Bărbatul s-a speriat când și-a văzut logodnica alunecând pe zăpadă și a sărit să o prindă de mână. Nu a reușit, ba chiar și-a pierdut și el echilibrul și a căzut mai mulți metri, rămânând agățat de o stâncă.

Un ofițer de poliție de la fața locului a spus că ”cei doi au fost extrem de norocoși”. ”Dacă nu ar fi fost zăpadă, deznodământul ar fi fost foarte diferit", a mai spus el, scrie The Sun.

Un elicopter a fost chemat în ajutorul amorezilor

Cuplul călătorise în vârful muntelui cu încălțăminte adecvată, de zăpadă. Odată ajunși în locația perfectă, emoționat, bărbatul a scos inelul și și-a cerut iubita în căsătorie. Abia a apucat să spuna ”DA”, că iubita lui a și alunecat pe zăpadă și a plonjat în gol 200 de metri.

Curajosul ei logodnic a încercat să o salveze în ultima clipă, dar a alunecat și el și a căzut câțiva metri, rămânând apoi agățat de o stâncă.

Un turist a văzut-o pe femeia inconștientă și a chemat ajutoare. Până la urmă, ea a ajuns teafără la spital, însă pentru logodnicul ei a fost chemat un elicopter de salvare care l-a și transportat la spital. Aventura de la cererea în căsătorie l-a costat o fractură vertebrală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cerere în căsătorie încheiată dezastruos pe munte, după ce amorezii au căzut în gol de pe o stâncă, în Austria