Antena Meniu Search
x

CRIMĂ transmisă LIVE pe Facebook: Bărbatul care a omorât un bătrân şi a transmis totul pe Facebook S-A SINUCIS

Cazul oribilei crime comise, duminică, în Statele Unite, şi postate LIVE pe Facebook a ajuns la final. Poliţia susţine că bărbatul care a postat pe Facebook o înregistrare video, în care ucide un bărbat în vârstă, s-a sinucis după ce a fost urmărit marţi de ofiţeri din cadrul Poliţiei statului Pennsylvania.

Cazul oribilei crime comise, duminică, în Statele Unite, şi postate LIVE pe Facebook a ajuns la final. Poliţia susţine că bărbatul care a postat pe Facebook o înregistrare video, în care ucide un bărbat în vârstă, s-a sinucis, după ce a fost urmărit marţi de ofiţeri din cadrul Poliţiei statului Pennsylvania.

Steve Stephens a fost acuzat că l-a ucis pe Robert Godwin Sr. duminică, pe o stradă din Cleveland, după care a fugit de la faţa locului cu o maşină şi a postat o înregistrare video a crimei pe Facebook.

El a fost dat în urmărire la nivel naţional.

Pe acelaşi subiect

Potrivit BBC, Poliţia de Stat din Pennsylvania a anunţat marţi într-un mesaj postat pe Twitter că Stephens a fost văzut marţi dimineaţa (ora locală) în ţinutul Erie.

”După o scurtă urmărire, Stephens s-a împuşcat şi s-a sinucis”, se arată în acest mesaj.

Stephens, în vârstă de 37 de ani, l-a împuşcat mortal pe Godwin, în vârstă de 74 de ani, în timp ce acesta se ducea acasă de la un prânz, de Paşte, duminică după-amiaza, în Cleveland.

Citeşte şi ALERTĂ în Statele Unite: Un bărbat a UCIS un bătrân şi a transmis totul LIVE, pe Facebook

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » CRIMĂ transmisă LIVE pe Facebook: Bărbatul care a omorât un bătrân şi a transmis totul pe Facebook S-A SINUCIS