Antena Meniu Search
x

Criminal ucis cu 176 lovituri de cuțit de trei vecini, după ce își ispășise pedeapsa de 33 ani de închisoare

Criminalul unui băiețel de un an a fost înjunghiat de 173 de ori de trei vecini, nemulțumiți că bărbatul s-a mutat în orașul lor, după ce și-a ispășit pedeapsa de 33 de ani de închisoare.

Criminalul unui băiețel de un an a fost înjunghiat de 176 de ori de trei vecini, nemulțumiți că bărbatul s-a mutat în orașul lor, după ce și-a ispășit pedeapsa de 33 de ani de închisoare.

Potrivit The Sun, trei vecini din orășelul New Tredegar, Gwent, au pus la cale crima, după ce au descoperit că David Gaut, 54 de ani, s-a mutat în cartierul lor, după ce și-a ispășit condamnarea primită pentru uciderea unui băiețel de 17 luni.

În 1985, David Gaut l-a bătut pe băiețelul logodnicei lui, Chi Ming Shek, de doar un an, până l-a omorât, iar pentru fapta sa a fost condamnat la 33 de ani de închisoare.

Criminal ucis cu 176 lovituri de cuțit de trei vecini, după ce și-a ispășit pedeapsa de 33 de ani de închisoare
Pe acelaşi subiect

Eliberat în noiembrie 2017, David Gaut s-a mutat în liniștitul orășel New Tredegar.

Procurorii au declarat, în timpul procesului care se desfășoară în aceste zile, în Marea Britanie, că David Osborne (51 de ani) a aflat despre soarta lui Gaut după ce l-a căutat pe Internet și, ulterior, a pus la cale uciderea acestuia, împreună cu alți doi vecini, Darren Evesham (47 de ani) și Ieuan Harley (23 de ani).

Criminal ucis cu 176 lovituri de cuțit de trei vecini, după ce și-a ispășit pedeapsa de 33 de ani de închisoare

Foto: David Osborne, unul dintrei cei trei criminali

În august 2018, cei trei l-au atras pe bărbatul eliberat din închisoare în locuința lui Osborne, unde au tăbărât asupra lui și l-au înjunghiat de 173 de ori, potrivit rezultatului autopsiei.

Victima a fost înjunghiată de 150 de ori, cu un cuțit și o surubelniță, înainte să moară și de alte 26 de ori după ce a decedat. De asemenea, cei trei atacatori au decis să-i smulgă unghiile bărbatului, pentru a-l "pedepsi".

Corpul lui Gaut a fost descoperit de un alt patrulea vecin, după ce i-a auzit pe cei trei criminali lăudându-se cu fapta lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Criminal ucis cu 176 lovituri de cuțit de trei vecini, după ce își ispășise pedeapsa de 33 ani de închisoare