Antena Meniu Search
x

Video ”Criminalii de război merg direct în iad”. Ambasadorul Ucrainei la ONU, replici tăioase către omologul rus

Ambasadorul ucrainean la ONU, Serghei Kisliţia, a avut un schimb tensionat de replici cu omologul său rus, Vasili Nebenzia, pe tema războiului declanșat de Putin în Ucraina.  ”Criminalii de război merg direct în iad", i-a spus Kisliţia lui Nebenzia, la reuniunea de urgență a Consiliului de Securitate.

de Redactia Observator

la 24.02.2022, 23:19

”Criminalii de război merg direct în iad”. Ambasadorul Ucrainei la ONU, replici tăioase către omologul rus - Profimedia Images

Diplomatul ucrainean a cerut sprijin internațional pentru Ucraina, la reuniunea de urgență a Consiliului de Securitate, și i-a spus ambasadorului rus să-i telefoneze preşedintelui rus Vladimir Putin pentru a pune capăt războiului.

„Sunați-l pe Putin, sunați-l pe Lavrov pentru a stopa această agresiune”, i-a spus Kisliţia omologului său rus, Vasili Nebenzia.

Kisliţia i-a mai cerut ambasadorului rus, a cărui ţară deţine în această lună preşedinţia prin rotaţie a Consiliului de Securitate al ONU, să demisioneze, dat fiind „războiul” lansat de țara sa împotriva Ucrainei.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Nu e un război, e operațiune militară”, a fost replica ambasadorului rus.

„Nu există purgatoriu pentru criminalii de război, ei merg direct în iad, domnule ambasador”, i-a transmis Kisliţia omologului rus.

„Nu suntem agresivi faţă de poporul ucrainean, ci faţă de junta aflată la putere la Kiev”, a răspuns Vasili Nebenzia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » ”Criminalii de război merg direct în iad”. Ambasadorul Ucrainei la ONU, replici tăioase către omologul rus