Antena Meniu Search
x

O bombă a lovit un vapor aflat în drum spre România, în Marea Neagră

Un vapor turcesc aflat în drum spre România a fost lovit de o bombă în Marea Neagră, joi după-amiază. Nava, care a plecat din Odessa sub pavilionul Insulelor Marshall, a fost avariată. Din fericire, nicio persoană aflată la bord nu a fost rănită.

de Redactia Observator

la 24.02.2022, 18:08

O bombă a lovit un vapor aflat în drum spre România, în Marea Neagră - ntv.com.tr

Presa turcă scrie că bomba a avariat cala vaporului ”Jupiter” aparținând YA-SA Shipping, la 50 de mile sud de Odessa. În ciuda faptului că a fost avariată, nava s-a îndepărtat de regiune și își continuă traseul spre România. 

La bordul navei se află 8 cetățeni turci, 11 filipinezi și 11 ucraineni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Rusia a declanșat războiul în Ucraina. Atac iminent asupra Kievului

Rusia a declanșat războiul împotriva Ucrainei şi susţine că a distrus peste 70 de ţinte militare. Se dau lupte grele în apropierea Kievului, dar şi în sudul ţării sau lângă Cernobîl. În capitală, sirenele care răsună în tot oraşul avertizează locuitorii cu privire la un atac aerian "iminent". Vladimir Putin a anunțat acțiuni militare în regiunea separatistă Donbas, într-un discurs-surpriză înregistrat luni și difuzat joi dimineață. 

Oficialii de la Kremlin anunţă că președintele rus va decide când se încheie ofensiva în Ucraina. Putin ar fi dispus să revină la masa negocierilor doar dacă Ucraina își declară ”neutralitatea și demilitarizarea”.

Între timp, Uniunea Europeană pregăteşte un nou set de sancţiuni împotriva Rusiei şi solicită guvernului din Belarus să nu ia parte la "această tragedie inutilă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » O bombă a lovit un vapor aflat în drum spre România, în Marea Neagră