Antena Meniu Search
x

Cutia neagră, verificată

Vin informaţii şocante de la anchetatorii din Franţa. Unul dintre cei doi piloţi ai avionului prăbuşit în Alpi era blocat în afara cabinei, în momentul accidentului

Vezi și

Vin informaţii şocante de la anchetatorii din Franţa. Unul dintre cei doi piloţi ai avionului prăbuşit în Alpi era blocat în afara cabinei, în momentul accidentului

Este informaţia pe care jurnalişti din Franţa şi Statele Unite au obţinut-o de la o un anchetator care are acces la înregistrările primei cutii negre. Dezvăluirea deschide ipoteze pe care anchetatorii au evitat până acum să le pomenească. Se vorbeşte inclusiv despre faptul că pilotul rămas în cabină a vrut de fapt să se sinucidă. 

Autorităţile franceze care analizează dispozitivul au dat câteva date oficiale despre ce au descoperit până acum. Nu au fost însă prea darnice în detalii.

Surse apropiate anchetei au dezvăluit însă, neoficial, elemente-cheie care au precedat tragedia. Pe înregistrare se aude, la un moment dat, că unul dintre piloţi iese din cabină, iar uşa se închide în spatele lui. Apoi se aud bătăi. Încet, apoi tot mai tare. Cel din afara cabinei încearcă să forţeze uşa. Dinăuntru, nicio reacţie. Se aud doar alarmele care avertizează că avionul se apropie periculos de mult de sol.

Cea de-a doua cutie neagră, cea care conţine date despre parametrii de zbor, este, deocamdată, de negăsit.

Între timp, localnicii din zona accidentului se pregătesc să întâmpine familiile victimelor, care vor veni să-i plângă pe cei dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cutia neagră, verificată