Antena Meniu Search
x

De ce a luat foc blocul turn din Londra. Locatarii clădirii Grenfell Tower fac ACUZAŢII INCREDIBILE! (VIDEO)

Rezidenţii clădirii de apartamente Grenfell Tower, cuprinsă de flăcări uriaşe miercuri dimineaţă, susţin că explozia unui frigider şi renovarea turnului, în urmă cu un an, sunt două dintre posibilele cauze ale tragediei. 

Rezidenţii clădirii de apartamente Grenfell Tower, cuprinsă de flăcări uriaşe miercuri dimineaţă, susţin că explozia unui frigider şi renovarea turnului, în urmă cu un an, sunt două dintre posibilele cauze ale tragediei. 

Cu toate acestea, pompierii din Londra susţin că, deocamdată, nu se cunoaşte cauza incendiului. 

Citeşte şi: IMAGINI CUTREMURĂTOARE la Londra, ca la 11 septembrie! Blocaţi de flăcări, oamenii strigă ajutor de la ferestre sau se aruncă pe geam (VIDEO)

Comisarul Dany Cotton a declarat că "ar fi greşit să se speculeze asupra cauzei în acest moment".

Pe acelaşi subiect

"Vom continua să investigăm ce s-a întâmplat, a spus Cotton". 

Citeşte şi: Români din Londra au filmat INFERNUL de la Grenfell Tower: "Uite blocul, ARDE blocul!" (VIDEO)

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citeşte şi: Martor al INFERNULUI din Londra: Oamenii îşi aruncau disperaţi copiii pe geam şi strigau după ajutor. Totul s-a aprins în câteva secunde! (VIDEO)

Peste 50 de persoane au fost duse la spital miercuri, în urma incendiului care a cuprins un bloc turn de locuinţe cu 24 de etaje din centrul Londrei, a anunţat serviciul de ambulanţă al capitalei britanice, relatează Reuters.

Brigada pompierilor a anunţat anterior că mai multe persoane au murit în acest incendiu uriaş în imobilul în care locuiau câteva sute de persoane.

Citeşte şi: INCENDIU URIAŞ în Londra! Un bloc turn cu 27 de etaje ARDE de câteva ore bune şi se poate PRĂBUŞI în orice moment. Sunt MORŢI şi RĂNIŢI - LIVE VIDEO

”Am dus peste 50 de pacienţi la cinci spitale în întreaga Londră, în urma incidentului de la Grenfell Tower”, a anunţat adjunctul directorului pentru operaţiuni al Serviciului de Ambulanţă al Londrei Stuart Crichton, într-un comunicat postat pe Twitter.

Potrivit AP, serviciul a declarat un incident major în vestul Londrei.

Citeşte şi: Bloc turn ÎN FLĂCĂRI, în nord-vestul Londrei! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al Ambasadei României în Marea Britanie

Clădirea a fost cuprinsă rapid de flăcări, după izbucnirea incendiului.

Crichton a precizat că 100 de medici se află la faţa locului, împreună cu echipaje de ambulanţă şi echipe de traumatologie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » De ce a luat foc blocul turn din Londra. Locatarii clădirii Grenfell Tower fac ACUZAŢII INCREDIBILE! (VIDEO)