Antena Meniu Search
x

De ce e bine să mănânci sănătos! Cum arată bărbatul ăsta la 78 de ani

Un bărbat american de 78 de ani, fost campion la culturism, a pozat nud pentru a promova beneficiile celor care aleg să urmeze o dietă vegană!

Jim Morris a pozat în poziţia Gânditorului, care scoate în evidenţă corpul bine lucrat de-alungul anilor şi faptul că vârsta de 78 de ani nu se vede datorită vieţii sănătoase pe care a avut-o. 

Campania intitulată "Gândeşte înainte de a mânca" are drept scop încurajarea oamenilor de a face sport şi de a nu mai consuma carne. Sfaturile au ca scop reducerea riscului de obezitate în rândul oamenilor, bolile de inimă, cancerul, diabetul şi atacurile cerebrale! 

"Proteinele din produsele animale sunt atât de pline de grăsimi şi chimicale care sunt atât de nocive pentur organism. Când eram în competiţie şi trebuia să mănânc tot felul de lucruri din acestea, aveam o mulţime de probleme digestive. Eram constipat şi balonat, mă simţeam oribil tot timpul. Ştiu sigur că nu aş fi fost aici şi nu aş fi putut participa la această campanie dacă aş fi continuat să mănânc acele produse!", spune Morris. 

"Laptele este pentru bebeluşi. Oamenii, din câte ştiu eu, sunt singurele fiinţe care continuă să bea lapte după ce au fost alăptaţi de mame! Sunt convins că mulţi oameni nu realizează că dacă vor înceta să mai bea lapte şi să mai consume produse lactate, vor putea spune apoi: WOW, nu credeam că mă voi simţi atât de bine!", a încheiat Morris. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » De ce e bine să mănânci sănătos! Cum arată bărbatul ăsta la 78 de ani