Antena Meniu Search
x

Video Declarația care l-a înfuriat pe ambasadorul Ucrainei la ONU. I-a trimis pe diplomații ruși să ceară ajutor psihiatric

Ambasadorul ucrainean la ONU, Serghei Kisliţia, le-a sugerat diplomaților ruși de la Ambasada Rusiei la Londra să caute ajutor pentru problemele lor de sănătate mintală, după ce s-au arătat de acord cu o declarație potrivit căreia invazia Rusiei în Ucraina este justificată pentru a „opri războiul”.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.03.2022, 16:36

Reprezentantul Ucrainei la ONU a arătat, luni, cum ambasada Rusiei la Londra a distribuit pe contul oficial de Twitter o declarație a ministrul de externe Serghei Lavrov, care spunea că scopul acțiunii militare împotriva Ucrainei este de ”a preveni de fapt izbucnirea oricărui război acolo”.

Serghei Kisliţia a citit cu voce tare declarația oficialului rus, la reuniunea ONU de la New York, scrie The Independent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Ambasada Rusiei la Londra a redistribuit o declarație a ministrului Lavrov

„Cei care au postat astăzi acest text – „Ministrul de Externe Lavrov: Scopul operațiunii militare speciale a Rusiei este de a opri orice război care ar putea avea loc pe teritoriul ucrainean sau care ar putea începe de acolo” (...) Permiteți-mi să reamintesc diplomaților ruși că la Londra, în caz de nevoie de ajutor mental, puteți forma linia NHS 1-1-1. Mulțumesc”, a adăugat el.

Ambasadorul ucrainean la ONU a adăugat că nu doar diplomații ruși au nevoie de asistență mintală, ci toți cei care au fost de acord cu afirmația lor. Kisliţia a pus la îndoială cum intenționează Rusia „să oprească orice război care ar putea avea loc pe teritoriul ucrainean” în timp ce continuă să atace țara.

Serghei Kisliţia acuză armata rusă că ucide copii ucraineni ”conștient și cinic”

„Astăzi... sute de orașe și sate ucrainene, atacate și asediate de statul agresor sunt în pragul unui dezastru umanitar: populația nu are acces la apă potabilă, hrană, medicamente, electricitate, încălzire și alte necesități de bază”, a spus Serghei Kisliţia, într-o postare pe Facebook după întâlnirea ONU.

„Ocupatorii ruși ucid copii ucraineni, a continuat el. „Conștient și cinic. Cel puțin 38 de copii au fost deja uciși de agresiunea armată pe scară largă a Rusiei împotriva Ucrainei. Peste 70 de copii au fost grav răniți”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Declarația care l-a înfuriat pe ambasadorul Ucrainei la ONU. I-a trimis pe diplomații ruși să ceară ajutor psihiatric