Antena Meniu Search
x

Video Despărțiți de război, Constantin şi Halyna s-au regăsit și au jurat iubire veșnică: "Mâine mă voi întoarce pe frontul de luptă"

O nouă zi de război, alte sute de vieţi ruinate. Dar Moscova nu crede în lacrimi: Ucrainenii se așteaptă la atacuri brutale, chiar cu arme interzise, pentru a le fi înfrântă rezistenţa. La Moscova a fost azi cancelarul Austriei, primul oficial occidental care îl vizitează pe Putin de la invazia Ucrainei. Liderul austriac spune că discuţiile cu preşedintele rus au fost dure şi foarte directe. 

de Redactia Observator

la 11.04.2022, 20:59

Vezi și

Borodianka este un oraş în ruină. La fel şi vieţile multor dintre locuitorii săi. Supravieţuitorii îşi plâng rudele blocate sub dărâmături, iar scenele sunt sfâşietoare. O jurnalistă îşi fereşte privirea în faţa ororii care durează deja de 47 de zile. 

Ryma este din Harkov. Când a plecat, oraşul era deja devastat, dar în ultimele ore luptele aproape l-au distrus.66 de bombe au lovit în ultimele 24 de ore şi cel puţin 11 oameni au murit. 

Ryma Stryzhko, localnică din Karkov: Când s-au stins luminile, părea că avioanele zboară în mijlocul casei. Și se auzea sunetul bombardamentelor. Era ciudat. 

Ucrainenii sunt prinşi în furia şi graba lui Vladimir Putin de a obţine o victorie clară. Nikolaev nu a văzut bombardamente atât de intense de la începutul războiului. 

Pe acelaşi subiect

În Mariupol situația este dramatică

Mariupol este unul dintre punctele strategice, dar trupele ruseşti avansează mult mai încet decât era de aşteptat. Rostyslav este unul dintre norocoşii care au reuşit să fugă din Mariupol. 60.000 de oameni încă sunt captivi în Iad. Culoarele de evacuare nu funcţionează. 

Rostyslav Borysenko, Mariupol: Ne jucăm şi citim rugăciuni, ne ajută foarte mult. 

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei: Cea mai gravă situaţie este în Mariupol. Era un oraş cu jumătate de milion de oameni. Ocupanţii l-au blocat şi nu au permis să fie ajutaţi oamenii cu mâncare şi apă. Vor să facă Mariupolul un oraş fantomă. 

În mijlocul dezastrului, există însă şi urme de speranţă. Constantin şi Halyna s-au regăsit, după ce războiul i-a ţinut departe unul de celălalt. El a apărat ţara, iar ea a fugit din calea bombardamentelor în Germania. Acum şi-au promis iubire veşnică în Liov.

Constantin: Mâine mă voi întoarce pe frontul de luptă. O să îmi apăr ţara, iar Halyna va sta într-un loc sigur. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Despărțiți de război, Constantin şi Halyna s-au regăsit și au jurat iubire veșnică: "Mâine mă voi întoarce pe frontul de luptă"