Antena Meniu Search
x

Poveste de groază: o tânără fotomodel a fost răpită, pusă în lanțuri și vândută pe Internet, ca sclavă, pe 300 de mii de Euro

Un caz demn de scenariul unui film horror a fost raportat în Italia. O tânără de 20 de ani, fotomodel, a fost răpită de o grupare și sechestrată, iar apoi scoasă la vânzare pe Internet, ca sclavă sexuală, pentru 300 de mii de Euro. Fata a fost eliberată de polițiștii italieni.

Un caz demn de scenariul unui film horror a fost raportat în Italia. O tânără de 20 de ani, fotomodel, a fost răpită de o grupare și sechestrată, iar apoi scoasă la vânzare pe Internet, ca sclavă sexuală, pentru 300 de mii de Euro. Fata a fost eliberată de polițiștii italieni.

Tânăra model este din Marea Britanie și a fost ademenită în Italia, pentru o ședință foto. Chiar și agentul ei a picat în plasa întinsă de o grupare mafiotă, Black Death – Moartea Neagră, specializată în răpiri de femei.  

Liderul grupării, Lukasz Herba, un polonez de 30 de ani stabilit în Marea Britanie, e acum în custodia poliției italiene. El este cel care a chemat-o pe tânără din Marea Britanie la Milano, pentru ședința foto.

Pe acelaşi subiect

Fata a fost atrasă la un magazin abandonat de lângă gara centrală a orașului italian. I-a fost injectată ketamină, drog care i-a paralizat mușchii și a devenit astfel prizoniera grupării.

Britanica a fost băgată într-o geantă de voiaj și urcată în portbagajul unei mașini. Astfel a  fost dusă de la Milano la Torino unde a fost ținută captivă într-o fermă.

A fost pusă în lanțuri și, timp de o săptămână, a trăit un coșmar greu de imaginat. Gruparea Black Death a pus pe Internet un anunț, prin care o vindea pe britanică pentru 300 de mii de Euro, ca sclavă sexuală.

Un astfel de anunț al grupării a ajuns și în posesia ziarelor britanice și italiene, dar, se pare că imaginea nu reprezenta ostatica, ci era o captură dintr-un film pentru adulți.

Vânzarea nu a avut însă succes, în săptămâna în care au ținut-o captivă pe fată, membrii grupării nu au primit nicio ofertă. Apoi, brusc, s-au răzgândit. Liderul Lukasz Herba i-a spus captivei că o va elibera, pentru că a aflat că are un copil de doi ani și că vânzarea unei mame nu e conformă cu ”regulile” grupării sale.

Potrivit La Stampa, polonezul a contactat agentul fetei și i-ar fi cerut 300 de mii de Euro în schimbul eliberării, adică fix suma pe care voia să o obțină de pe urma vânzării ei ca sclavă sexuală. Agentul însă a contactat poliția italiană, care a intrat pe fir. A continuat, pe de altă parte, să negocieze, iar polonezul a promis că o va elibera, dacă primește 55 de mii de Euro.

Tranzacția ar fi urmat să se încheie în zona Consulatul Marii Britanii din Torino, însă, când Lukasz Herba a apărut, alături de tânăra pe care o răpise, a fost arestat.

Polițiștii italieni încearcă acum să dea de urmele celorlalți membri ai grupării Black Death.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Poveste de groază: o tânără fotomodel a fost răpită, pusă în lanțuri și vândută pe Internet, ca sclavă, pe 300 de mii de Euro