Antena Meniu Search
x

Video Dieta de groază a soldaţilor ruşi aflaţi pe front. Ce au găsit ucrainenii într-o bucătărie mobilă abandonată de inamici

Ceapă, cartofi și castraveți murați. Asta au găsit ucrainenii într-un blindat militar Kamaz abandonat de soldații ruși. Vehiculul militar era echipat cu o bucătărie în care soldații ruși își puteau prepara hrana pentru perioada petrecută pe front. Însă tot ce au mai găsit ucrainenii au fost câțiva saci cu ceapă, cartofi și borcane cu murături, semn că dieta trupelor rusești este mai săracă decât și-ar fi imaginat.

de Redactia Observator

la 16.03.2022, 16:39

Dieta de groază a soldaţilor ruşi aflaţi pe front. Ce au găsit ucrainenii într-o bucătărie mobilă abandonată de inamici - Captura Facebook

”O bucătărie mobilă pentru câmpul de luptă. Să vă arăt ce se află înăuntru: cartofi putreziți, niște murături zdrobite. (...) Noi nu avem astfel de mașini în Ucraina, cel puțin eu personal nu am văzut una. Nenorociții își făceau mâncare aici”, ar spune bărbatul care filmează, potrivit unei traduceri postate pe Reddit.

Soldatul deschide câteva sertare în care găsește vesela rușilor și filmează sacii de cartofi și ceapă împrăștiați prin toată bucătăria.

”Acum o să hrănească apărătorii ucraineni!”, se arată în postarea pe Facebook a Forțelor Terestre ucrainene.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Soldații ruși, trimiși la luptă flămânzi și demoralizați

Încă de la începutul invaziei trupelor rusești în Ucraina au apărut informații despre pachetele cu alimente expirate din rația soldaților ruși, iar acum rapoartele sugerează că și ”mâncarea gătită” a soldaților lasă de dorit.

Imaginile au devenit rapid o sursă de amuzament pentru internauții de pe Reddit, care au remarcat lipsa de varietate în ceea ce privește dieta rușilor. 

În același timp, alții au spus că este foarte posibil ca în vehiculul blindat să fi fost și alte alimente, însă fie au fost depozitate în altă parte, fie au fost furate de localnici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Dieta de groază a soldaţilor ruşi aflaţi pe front. Ce au găsit ucrainenii într-o bucătărie mobilă abandonată de inamici