Antena Meniu Search
x

Gestul surprinzător al unui om al străzii din București pentru refugiații ucraineni. ”O lecție de solidaritate cum n-am mai văzut”

Gest impresionant de solidaritate cu refugiații ucraineni, din partea unui bărbat fără adăpost din Capitală. Acesta s-a prezentat la un centru de colectare din Piața Amzei, în Sectorul 1, unde a făcut o donație modestă în ochii unora, însă plină de însemnătate pentru cei care îi cunosc situația.

de Redactia Observator

la 16.03.2022, 12:58

Gestul surprinzător al unui om al străzii din București pentru refugiații din Ucraina. ”O lecție de solidaritate cum n-am mai văzut” - Facebook/Clotilde Armand

Bărbatul a mers la centrul din Piața Amzei cu un bax de apă, o sticlă de ulei și o pungă de zahăr, ca să dea din puținul lui celor care aproape că și-au pierdut totul, în războiul din Ucraina.

Personalul de la centrul de donații nu ar fi vrut să primească micul ajutor umanitar și i-au înapoiat banii pentru produse, însă bărbatul i-a refuzat vehement. ”A insistat să doneze alimentele, aportul său modest la această criză umanitară din Ucraina. Iată o lecție de solidaritate cum eu n-am mai văzut”, a scris primarului Sectorului 1 al Capitalei Clotilde Armand, într-o postare pe Facebook.

Ulterior, bărbatul a fost îndrumat de angajații centrului să meargă la un centru social DGASPC pentru cazare și mâncare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Gestul surprinzător al unui om al străzii din București pentru refugiații ucraineni. ”O lecție de solidaritate cum n-am mai văzut”