Antena Meniu Search
x

Din ce cauză ar fi murit iubitul Arynei Sabalenka, potrivit presei din Belarus. Fostul jucător de hochei avea 42 de ani

Fostul jucător de hochei din Belarus – Konstantin Koltsov a murit la Miami. Sosise cu o zi în urmă, alături de iubita sa, tenismena Aryna Sabalenka pentru a o susţine la Miami Open. Vestea morţii a fost raportată de serviciul de presă al clubului de hochei "Salavat Yulaev".

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 19.03.2024, 15:08

- Instagram

Starul hocheiului din Belarus din anii 2000, Konstantin Koltsov a murit la 42 de ani în urma unui accident vascular cerebral.

Cu o zi înainte, agenția de hochei Winners a declarat că Koltsov plănuia să nu reînnoiască contractul cu clubul Ufa „Salavat Yulaev”, la al cărui antrenor a fost în ultimele două sezoane.

"Cu profundă tristețe vă informăm că antrenorul echipei Salavat Yulaev Konstantin Koltsov a decedat. A fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi, fani. Konstantin Evgenievici s-a înscris pentru totdeauna în istoria clubului nostru. Koltsov a câștigat Campionatul Rusiei și Cupa Gagarin ca parte a lui Salavat Yulaev, a făcut o treabă excelentă în staff-ul tehnic al echipei", a precizat clubul într-un comunicat, potrivit Telegraf.

Konstantin Koltsov și-a încheiat cariera de hochei în 2016, ca parte a Dynamo Minsk. A concurat la Jocurile Olimpice cu echipa națională a Belarusului în 2002 și 2010.

Koltsov venise la Miami împreună cu Sabalenka

A jucat pentru multe cluburi, printre care Novokuznetsk Metallurg, Ak Bars, Spartak și Pittsburgh Penguins. Ca parte a echipei Salavat Yulaev, a câștigat Campionatul Rusiei și Cupa Gagarin. După retragerea din 2016 a devenit antrenor, actualmente secund al echipei ruse Salavat Yulaev. Conform Zerkalo, el urma să preia rolul de antrenor al lui Dinamo Minsk și al echipei naționale a Belarusului.

Sabalenka şi Koltsov formau o pereche din iunie 2021, potrivit revistei People, iar numărul doi mondial a postat frecvent fotografii cu ei împreună pe contul ei de Instagram.

Koltsov are trei fii dintr-o relaţie anterioară: Daniel, Alexander şi Stefan. Koltsov a fost prezent la Australian Open, unde Sabalenka a câştigat al doilea titlu consecutiv, în ianuarie. Sabalenka a pierdut săptămâna trecută în optimi la Indian Wells şi urmează să joace vineri primul său meci la Miami Open, acesta fiind şi motivul pentru care cei doi veniseră împreună la Miami.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Din ce cauză ar fi murit iubitul Arynei Sabalenka, potrivit presei din Belarus. Fostul jucător de hochei avea 42 de ani