Antena Meniu Search
x

Dramă pentru Sabalenka. Iubitul sportivei, Konstantin Koltsov, mort la 42 de ani

Presa din Belarus a anunțat luni noaptea că fostul jucător de hochei de la Pittsburgh Penguins, Konstantin Koltsov, partenerul jucătoarei de tenis Aryna Sabalenka, a decedat la vârsta de 42 de ani. El se afla la Miami, alături de Sabalenka, la Miami Open.

de Redactia Observator

la 19.03.2024, 13:19

- Instagram/Profimedia

Konstantin Koltsov, fost jucător profesionist de hochei pe gheaţă din Belarus şi iubitul jucătoarei de tenis Arina Sabalenka, a murit la vârsta de 42 de ani. Decesul a survenit la Miami, conform presei internaţionale.

Vestea a apărut luni seară în mass-media din Belarus. Știrea decesului lui Koltsov a fost confirmată pe baza altor surse apropiate sportivului și de publicația bielorusă Nasha Niva, potrivit Mediafax.

Decesul a fost confirmat oficial, luni dimineața, de către Federația de Hochei din Belarus și de către clubul său.

"Cu profundă tristețe vă informăm că antrenorul echipei Salavat Yulaev Konstantin Koltsov a decedat. A fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi, fani. Konstantin Evgenievici s-a înscris pentru totdeauna în istoria clubului nostru. Koltsov a câștigat Campionatul Rusiei și Cupa Gagarin ca parte a lui Salavat Yulaev, a făcut o treabă excelentă în staff-ul tehnic al echipei", a precizat clubul într-un comunicat.

Pe acelaşi subiect

Decesul vine la 5 ani după ce tatăl lui Sabalenka a murit subit

Koltsov a jucat pentru echipa naţională a Belarusului la Jocurile Olimpice de iarnă din 2002 şi 2010 şi a petrecut părţi din trei sezoane la Pittsburgh Penguins din NHL, între 2002 şi 2006. Koltsov a jucat 123 de meciuri pentru echipa națională a Belarusului, iar după retragerea din 2016 a devenit antrenor, actualmente secund al echipei ruse Salavat Yulaev. Conform Zerkalo, el urma să preia rolul de antrenor al lui Dinamo Minsk și al echipei naționale a Belarusului.

Decesul vine la doar cinci ani după ce tatăl lui Sabalenka, Serghei, de asemenea fost jucător de hochei pe gheaţă, a murit subit la vârsta de 43 de ani.

Sabalenka ar fi posibila adversară a Simonei Halep în turul doi la Miami Open

Sabalenka şi Koltsov formau o pereche din iunie 2021, potrivit revistei People, iar numărul doi mondial a postat frecvent fotografii cu ei împreună pe contul ei de Instagram.

Koltsov are trei fii dintr-o relaţie anterioară: Daniel, Alexander şi Stefan. Koltsov a fost prezent la Australian Open, unde Sabalenka a câştigat al doilea titlu consecutiv, în ianuarie. Sabalenka a pierdut săptămâna trecută în optimi la Indian Wells şi urmează să joace vineri primul său meci la Miami Open. 

Dacă va trece de Badosa, Simona Halep o va întâlni apoi pe belarusa Arina Sabalenka, locul 2 WTA, care joacă direct în turul doi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Dramă pentru Sabalenka. Iubitul sportivei, Konstantin Koltsov, mort la 42 de ani