Antena Meniu Search
x

Video Disneyland Paris îşi va deschide porţile pentru turişti pe 17 iunie. Vizitatorii vor fi nevoiţi să poarte măşti şi să respecte distanţarea socială

Relaxarea restricţiilor aduce veşti tot mai bune pentru turişti. Parcuri de distracţii, muzee, grădini şi alte atracţii spectaculoase încep să fie redeschise în toată lumea. Disneyland Paris a anunţat marea redeschidere din 17 iunie, în timp ce în Londra, studiourile Warner Bros primesc vizitatorii încă de ieri. 

de Redactia Observator

la 18.05.2021, 17:52

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

În mai puţin de o lună, Disneyland Paris îşi va deschide porţile pentru turişti pentru prima dată din 30 octombrie. Revederea cu personajele favorite din lumea Disney va fi diferită faţă de alţi ani.

Vizitatorii vor fi nevoiţi să poarte măşti şi să respecte distanţarea socială, iar mascotele nu vor mai putea fi îmbrăţişate. 

Francezii şi turiştii sunt între timp invitaţi să viziteze de mâine şi locul care a inspirat picturile lui Claude Monet.

Emmanuel Porc, grădinar: Acesta este iazul lui Claude Monet. Asta vor turiştii să vadă cu adevărat şi să descopere. În spate puteţi vedea şi glicina care a început să înflorească.

Pe acelaşi subiect

În Marea Britanie, ziua de ieri nu a adus doar deschiderea în interior a localurilor. 

A fost o zi magică la studiourile Warner Bros. din Londra, unde vizitatorii au fost invitaţi din nou în lumea vrăjitorului Harry Potter. Restricţiile nu au fost ridicate însă complet. 

Numărul maxim de persoane care pot participa la un tur al studioului într-un grup va fi limitat la 6. 

Nu toate atracţiile sunt însă disponibile. Fanii universului Harry Potter mai au de aşteptat până când vor putea din nou să probeze robele de la Hogwarts.

Veşti bune vin şi din China pentru fanii filmului Titanic, dar şi pentru pasionaţii de istorie. Construcţia replicii celui mai mare pachebot din lume se apropie de final. 

Su Shaojun, finanţator: Aici, vizitatorii vor putea experimenta luxul și măreția Titanicului. 

Titanicul din Sichuan va avea săli de bal, spectacole muzicale şi de teatru, piscine, iar pentru 300 de dolari turiştii vor putea petrece o noapte într-una din cabine. Construcţia mamut care a costat peste 155 de milioane de dolari, ar urma să fie gata anul viitor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Disneyland Paris îşi va deschide porţile pentru turişti pe 17 iunie. Vizitatorii vor fi nevoiţi să poarte măşti şi să respecte distanţarea socială