Antena Meniu Search
x

Doi tineri s-au sinucis împreună și au lăsat un mesaj bizar, într-o cameră de hotel din New York

Doi tineri s-au sinucis împreună într-o cameră de hotel din New York, într-un incident, care lasă multe semne de întrebare anchetatorilor. Cei doi au lăsat un mesaj bizar, dar și un bilet de adio, care adâncesc misterul.

Tinerii care s-au sinucis împreună
Doi tneri s-au sinucis împreună într-un hotel din New York - New York Post

Doi tineri s-au sinucis împreună într-o cameră de hotel din New York, într-un incident, care lasă multe semne de întrebare anchetatorilor. Cei doi au lăsat un mesaj bizar, dar și un bilet de adio, care adâncesc misterul.

Ellen O’Meara, o tânără de 30 de ani și David Koenig, un american de 33 de ani, au fost găsiți morți de către o angajată a hotelului.

Mesajul bizar lăsat de tineri

Cei doi împărtășeau aceeași pasiune, muzica, fiind compozitori. Nu aveau o relație, ci erau simpli prieteni, spune New York Post.

Când a intrat în camera lor de hotel, angajata a găsit la ușă un bilet cu un mesaj complet bizar, lângă care erau mai multe bancnote de 20 de dolari.

”Nu te uita după noi. Suntem morți. Iar aceștia sunt pentru tine!”, scria în mesaj.

Banii reprezentau costul camerei, dar și un mic bacșiș pe care cei doi i-au lăsat. În ciuda avertismentului, angajata i-a găsit pe cei doi.

Biletul de adio

Zăceau în pat, cu o pungă pe cap, din care ieșeau tuburi conectate la două canistre cu protoxid de azot. Potrivit polițiștilor new yorkezi, cei doi au murit prin asfixiere.

În apropierea trupurilor a fost găsit și un bilet de adio, dar care nu le-a oferit multe indicii anchetatorilor.  În text, tinerii își cereau scuze și spuneau că pur și simplu nu mai pot să trăiască.

În cameră a fost găsită și o carte, ”Sinucidere și metode de sinucidere: Metode și consecințe”, care avea un semn la capitolul asfixiere.

Anchetatorii bănuiesc că cei doi și-au plănuit de multă vreme sinuciderea, însă, deocamdată, nu au informații îndeajuns pentru a elucida cauzele. Prietenii celor doi spun că tinerii ar fi suferit de depresie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Doi tineri s-au sinucis împreună și au lăsat un mesaj bizar, într-o cameră de hotel din New York