Antena Meniu Search
x

Donald Trump a lovit un copil cu o minge in cap. Momentul a fost filmat - VIDEO

Fostul președinte Donald Trump a lovit accidental un copil în cap cu o minge de baseball la meciul World Series din 30 octombrie.

de Redactia Observator

la 08.11.2021, 17:27

Donald Trump, fostul preşedinte american in tribună alături de soţia lui
Donald Trump, fostul preşedinte american in tribună alături de soţia lui - Captură Video

Trump stătea în aer liber cu soția sa, Melania Trump, la meciul dintre Bravii din Atlanta și Houston Astros de la Truist Park din Atlanta. Un videoclip din acea seară, care a fost distribuit pe TikTok de, arată un tânăr care își aruncă mingea de baseball către Trump în speranța că acesta îi va oferi un autograf, scrie Bussines Insider.

Fostul președinte prinde mingea și îi cere unui agent din apropiere un pix. După ce a semnat mingea de baseball, Trump o aruncă înapoi fanului. Videoclipul arată că, atunci când a aruncat mingea înapoi, a lovit un alt tânăr în cap. Din fericire, băiatul nu a fost rănit.

Gafa fostului preşedinte american

Tânărul fan ar putea câștiga bani din mingea semnată, dacă ar alege să o vândă. TMZ Sports a declarat în mai 2020 că mingile de baseball semnate de Trump s-au vândut cu un preţ cotat între 2.000 și 3.000 de dolari.

Pe acelaşi subiect

Trump s-a lăudat anterior cu priceperea sa în baseball. „Trebuia să fiu un jucător profesionist de baseball”, a scris el într-un pasaj pentru o carte în 2004. "La Academia Militară din New York, am fost căpitanul echipei de baseball. Am muncit din greu ca toți ceilalți, dar aveam talent bun."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Donald Trump a lovit un copil cu o minge in cap. Momentul a fost filmat - VIDEO