Antena Meniu Search
x

Video Donald Trump caută 27 de români pe care să îi angajeze la hotel. Ce salarii le oferă

Fostul preşedinte american Donald Trump e în căutare de angajați, inclusiv din România. Hotelul Trump de cinci stele din Irlanda caută 27 de români dispuşi să lucreze acolo. Cei care vor intra în echipa miliardarului vor primi un salariu de peste 2.000 de euro lunar, iar cazarea şi mâncarea sunt incluse. 

de Redactia Observator

la 11.02.2022, 20:32

Vezi și

Hotelul din Irlanda al miliardalului Donald Trump face angajări în România. Caută cinci bucătari, doi şefi de sală şi 20 de oameni la curăţenie. "Nivelul de flexbilitate al candidaţilor români este foarte mare, se integrează foarte ușor în companii cu specific internațional și au un nivel foarte mare de anduranţă atunci când vine vorba de o schimbare", spune Roxana Drăghici, reprezentant platformă de recrutare. 

Ce salarii oferă hotelul lui Donald Trump

Salariile variază între 2.000 şi 3.000 de euro, iar mâncarea şi cazarea sunt asigurate. "Comparând cu România este un salariu bun și atunci mulți preferă să plece să facă un sacrificiu de câțiva ani și să strângă ceva bani", explică Sorina Faier, expert HR.

Cum pot aplica românii interesaţi de ofertă

Pe acelaşi subiect

"Dacă vrei să lucrezi pentru Donald Trump, primul pas e să aplici pe unul dintre site-urile de recrutare. Al doilea pas - vei avea un interviu online pe platformă și dacă te vei face remarcat cineva va veni tocmai din Irlanda pentru un interviu faţă în faţă cu tine. Dacă treci cu bine și peste această probă nu-ți rămâne decât să iei avionul către Irlanda", arată Bianca Florea, reporter Observator.

Mulţi români ocupă posturi cheie în hoteluri din străinătate. Ionuţ Ormenişan a început ca ospătar în urmă cu cinci ani, iar acum este managerul unui cunoscut hotel din Scoţia. "Din momentul în care am intrat pe uşă am avut deja o reputație foarte bine văzută, iar după o perioadă de 5 ani cunosc și alți români în interiorul companiei. Şi dacă au fost orientaţi către o carieră, au fost susţinuţi", povesteşte Ionuţ Ormenişan, manager general Hotel Scoţia.

Oana Hanganu a început pe postul de cameristă într-un hotel din Marea Britanie. Acum, e supervizoare: "Avem fete la cameră, în jur de 6, la bucătărie sunt români, de la spălat vase până la bucătari, pe toate departamentele sunt români. Înainte în hoteluri se câștiga cel mai puțin, era minimul pe economie. Acum, de când cu Brexit-ul și cu pandemia, au încercat să ridice plata"

Mulţi ar fi dispuşi să plece peste hotare pentru suma potrivită

Un loc de muncă de 5 stele este o ofertă pentru care mulți români ar fi dispuşi să parăsească ţara. "Pentru traiul de acolo mai mult ca sigur, ar fi o oportunitate. Faţă de ce e aici în momentul actual, da", spune un trecător. "E un început! Peste tot trebuie să începi de la zero şi pe parcurs, dacă vrei ceva şi eşti motivat, cred că reuşeşti", este de părere o femeie.

Hotelul Trump International din Doonbeg se află pe coasta de Vest a Irlandei, are camere şi restaurante cu vedere către Oceanul Atlantic, spa, teren de golf şi plajă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Donald Trump caută 27 de români pe care să îi angajeze la hotel. Ce salarii le oferă