Antena Meniu Search
x

Donald Trump, cuvinte dure la adresa ducesei de Sussex: Meghan Markle l-a "folosit" pe prinţul Harry într-un mod "oribil"

Donald Trump a avut cuvinte dure la adresa ducesei de Sussex, Meghan Markle. Fostul preşedinte al Statelor Unite o acuză pe soţia prinţului Harry de "lipsă de respect" faţă de familia regală din Marea Britanie, făcând referire mai ales la regina Elisabeta a II-a.

de Redactia Observator

la 01.12.2021, 22:09

Meghan Markle şi Prinţul Harry
Donald Trump, acid la adresa ducesei de Sussex, Meghan Markle. Reproşurile aduse - Profimedia

Într-un interviu acordat fostului politician Nigel Farage, Donald Trump s-a dezlănţuit la adresa ducilor de Sussex, precizând că, în opinia sa, prinţul Harry a fost "folosit" într-o manieră "oribilă". Deşi imaginile nu au fost difuzate încă, scenele respective au apărut deja în mediul online, ca material de promovare. 

Donald Trump: Prinţul Harry, "folosit" de Meghan Markle

Vorbind despre Meghan Markle, fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii a subliniat că nu se numără printre admiratorii acesteia: "Nu sunt fanul ei. Nu am fost niciodată, din prima zi. Cred că Harry a fost folosit într-un mod oribil şi într-o zi va regreta acest lucru. După părerea mea, i-a distrus relaţia cu familia şi a rănit-o pe regină".

În urma afirmaţiilor lui Farage despre alegerea lui Meghan Markle de a folosi în Congres hârtie imprimată cu antetul "Ducesa de Sussex", Trump a comentat că aceasta "Încearcă să facă lucruri, după părerea sa, nepotrivite". The Guardian relatează că fostul preşedinte american o consideră pe ducesă "lipsită de respect faţă de familia regală, mai ales faţă de regină". În timpul interviului, Donald Trump a avut cuvinte de laudă la adresa reginei Elisabeta a II-a, pe care a descris-o drept "o femeie minunată, o mare personalitate istorică".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, cuvinte dure la adresa ducesei de Sussex: Meghan Markle l-a "folosit" pe prinţul Harry într-un mod "oribil"