Antena Meniu Search
x

Video Meghan Markle, înainte să devină celebră. Ce era nevoită să facă pentru a ajunge la castinguri

Meghan, ducesa de Sussex, şi-a surprins fanii cu poveşti despre cum mergea la castinguri, înainte de a fi celebră. Totul, în emisiunea lui Ellen Degeneres, prima ei apariţie după interviul cu Oprah. Între timp, în presa de peste Ocean au apărut zvonuri conform cărora Meghan şi Harry ar filma un reality show.

de Redactia Observator

la 18.11.2021, 21:15

Vezi și

"Oamenii de la pază îmi spuneau mereu: Multă baftă! Sperăm să iei castingul! Modul în care am ajuns azi, aici, a fost foarte diferit." Zâmbitoare şi dezinvoltă, Meghan Markle a avut o apariţie surpriză la emisiunea lui Ellen. E primul talk show la care participă după interviul exploziv acordat lui Oprah. A profitat de moment ca să povestească despre începuturile ei în actorie.

"La un moment dat, cheia nu mai mergea la portiera şoferului. Aşa că nu puteai să mai intri pe uşă. Dacă mergeam la casting, trebuia să mă duc în spatele parcării. Deschideam portbagajul, urcam în maşină, închideam hayonul în spatele meu şi mă strecuram până la banchetă. Aşa veneam şi plecam", povesteşte Meghan Markle

Ducesa a vorbit şi despre provocările cu care se confruntă în rolul de mamă. Presa din Regat se aşteaptă deja ca fiica ei de cinci luni, Lilibet, să fie botezată în Marea Britanie. Mai ales după ce ieri, prinţul Charles s-a întors în Marea Britanie cu zeci de sticle de apă sfinţită din Iordania care ar urma să fie folosite la ceremonie. 

Prinţul Harry şi Meghan Markle ar filma acum un reality show

Chiar dacă au spus mereu că vor o viaţă departe de ochiul publicului, inclusiv când s-au despărţit de familia regală, există informaţii că prinţul Harry şi Meghan ar filma acum un reality show. Zvonurile au apărut după ce jurnaliştii au observat că oriunde merge, cuplul este însoţit de o echipă de filmare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Meghan Markle, înainte să devină celebră. Ce era nevoită să facă pentru a ajunge la castinguri