Antena Meniu Search
x

Video Donald Trump, primul preşedinte din istoria SUA declarat agresor sexual. Jurnalista E. Jean Caroll nu a avut probe fizice, totul s-a bazat pe declaraţii

Donald Trump este primul preşedinte american declarat de justiţie agresor sexual. Fostul lider de la Casa Albă a pierdut procesul cu fosta jurnalistă, E. Jean Caroll, care l-a acuzat că a violat-o în 1996, în cabina unui mare magazin din New York şi trebuie să-i plătească acesteia cinci milioane de dolari. Donald Tump spune că este un proces politic, iar avocatul său anunţă că va face apel. Procesul a fost unul civil, aşa că nu îl va împiedica pe Trump să candideze în 2024.

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 21:53

Vezi și

Fosta jurnalistă  E. Jean Carroll l-a acuzat pe Donald Trump că a violat-o într-un vestiar al unui magazin din Manhattan... în 1996! Pentru că faptele penale s au prescris i-a deschis proces civil pentru agresiuni sexuale şi defăimare. Liderul de la Casa Albă a spus mereu că totul e o minciună. "Nu o cunosc pe femeia asta, cred este bolnavă la cap. Nu s-a întâmplat niciodată. Nu este genul meu. Şi este 100% adevărat. Este o mare intoxicare. Cred că este o mincinoasă şi o persoană bolnavă", a declarat Donald Trump, fostul preşedinte al Statelor Unite ale Americii.

După atâţia ani, jurnalista nu a avut probe fizice, totul s-a bazat pe declaraţii

După atâţia ani, jurnalista nu a avut probe fizice, totul s-a bazat pe declaraţii. A prezentat versiunea ei şi a adus două prietene drept martori, care spun că le-a povestit acum 27 de ani ce s-a întâmplat. Alte două femei au susţinut în faţa juriului că fostul preşedinte s-a purtat în mod asemănător cu ele. De altfel, fostul lider de la Casa albă s-a confruntat în ultimii ani cu zeci de acuzaţii din sfera sexuală. "Mă simt fantastic. Ieri a fost probabil cea mai fericită zi din viaţa mea", a declarat Jean Caroll. "Acest verdict este o ruşine, o continuare a celei mai mari vânători de vrăjitoare din toate timpurile", a comentat pe platforma sa fostul președinte.

"Evident, vom face recurs pentru acele alte acuzaţii. Sigur că este convins de faptul, la fel cum sunt şi mulţi alţi oameni, că nu poate avea un proces cinstit la New York", a declarat avocatul lui Donald Trump. "Donald Trump are acuzaţii penale într-un proces diferit, la doar câţiva metri de aici, într-un tribunal din Manhattan. Este anchetat în Georgia pentru depozitarea de documente la Mar a Lago, toate astea în timp ce candidează pentru preşedinţie", a declarat Mike Sisak, jurnalist AP. Principalii contracandidaţi republicani pentru prezidenţialele din 2024, Nikki Haley şi Ron de Santis, nu au reacţionat la condamnarea lui Donald Trump.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, primul preşedinte din istoria SUA declarat agresor sexual. Jurnalista E. Jean Caroll nu a avut probe fizice, totul s-a bazat pe declaraţii