Antena Meniu Search
x

Video Reacţia lui Donald Trump, după ce a fost găsit vinovat de agresiune sexuală în cazul jurnalistei E. Jean Caroll

Donald Trump a devenit primul fost preşedinte al Statelor Unite găsit vinovat de abuz sexual! O fostă jurnalistă l-a acuzat pe Trump că ar fi violat-o într-un vestiar al unui magazin din Manhattan în 1996. Juriul, format din nouă membri, a decis că republicanul este vinovat de abuz sexual şi defăimare şi trebuie să-i plătească femeii cinci milioane de dolari daune compensatorii și punitive. Ipoteza unui viol a fost exclusă neexistând probe în acest sens.

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 08:40

Vezi și

E o premieră în istoria Statelor Unite ca un fost preşedinte să fie găsit vinovat de abuz sexual. Format din şase bărbaţi şi trei femei, juriul a respins acuzaţia de viol pe motiv că nu există suficiente dovezi pentru a susţine afirmaţia.

Joe Tacopnia, avocatul lui Donald Trump: Da... mi se pare un verdict ciudat. Era o acuzaţie de viol. Era un caz de viol tot timpul ăsta. Juriul a respins asta, dar a făcut toate celelalte descoperiri. Evident, vom face recurs pentru acele alte acuzaţii. 

Donald Trump trebuie să-i plătească jurnalistei cinci milioane de dolari daune

Acum, Donald Trump trebuie să-i dea jurnalistei E. Jean Carroll două milioane de dolari pentru agresiune şi alte trei milioane pentru defăimare. Fiind un caz civil, fostul preşedinte scapă doar cu pedeapsa financiară. Nu este condamnat la închisoare. Donald Trump neagă în continuare totul. 

Pe acelaşi subiect

"Nu am absolut nicio idee cine este femeia asta. Acest verdict este o ruşine - o continuare a celei mai mari vânători de vrăjitoare din toate timpurile.''

... a scris cu majuscule fostul preşedinte pe platforma sa, Truth Social. 

Zilele trecute, au fost făcute publice şi imaginile de la depoziţia de anul trecut a lui Trump. Spune că femeia care l-a acuzat nu este genul lui. A făcut însă şi o confuzie în momentul în care i-a fost arătată o fotografie. 

E. Jean Caroll l-a acuzat pe fostul preşedinte american că ar fi violat-o în 1996 într-o cabină de probă a unui magazin din Manhattan. A declarat că întreaga poveste i-a afectat reputaţia şi a intentat procesul tocmai pentru a-şi reveni. Trump a negat acuzaţiile, spunând în repetate rânduri că nu o cunoaşte şi că acuzațiile sunt de fapt un pretext pentru ca fosta jurnalistă să-și promoveze memoriile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Reacţia lui Donald Trump, după ce a fost găsit vinovat de agresiune sexuală în cazul jurnalistei E. Jean Caroll