Antena Meniu Search
x

Donald Trump, găsit vinovat de agresiune sexuală. Fosta jurnalistă E. Jean Carroll l-a acuzat că a abuzat-o în 1996

Donald Trump a abuzat-o sexual pe fosta jurnalistă de la revista Elle E. Jean Carroll, într-un magazin, la New York, în 1996, stabileşte juriul unui tribunal civil din New York.

de Redactia Observator

la 09.05.2023, 22:48

Fostul preşedinte american Donald Trump a fost declarat vinovat de agresarea sexuală a fostei jurnaliste de la revista Elle E. Jean Carroll, de către un tribunal civil de la New York, cu privire la fapte care au fost comise în 1996 împotriva fostei jiurnaliste, care-l acuză de asemenea de defăimare, relatează AFP, citat de news.ro.

Donald Trump: ”Acest verdict este o ruşine”

Judecătorul Lewis Kaplan le-a dat instrucţiuni timp de o oră celor nouă juraţi - şase bărbaţi şi trei femei -, după două săptămâni de proces, în care Donald trump nu s-a prezentat să depună mărturie la un tribunal federal, în Manhattan.

Ei urmau să decidă dacă fosta editorialistă a revistei Elle E. Jean Carroll a demonstrat că Donald Trump a violat-o, agresat-o sexual sau a pipăit-o fără consimţământul său, într-o cabină de probă a marelui magazin newyorkez Bergdorf Goodman, în primăvara lui 1996.

Miliardarul republican, în vârstă de 76 de ani, urmează să-i plătească lui E. Jean Carroll, în vârstă de 79 de ani, despăgubiri în valoare de cinci milioane de dolari, pentru suferinţele fizice şi psihologice pe care i le-a cauzat. ”Acest verdict este o ruşine”, a denunţat imediat Donald Trump.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, găsit vinovat de agresiune sexuală. Fosta jurnalistă E. Jean Carroll l-a acuzat că a abuzat-o în 1996