Antena Meniu Search
x

Video Două surori de 9 și 4 ani din Utah au făcut accident cu mașina părinților. Nici polițiștilor nu le-a venit să creadă: ”Ea era la volan?”

O fetiță de 9 ani din Utah și surioara ei de 4 ani au fost la un pas de moarte după ce s-au urcat în mașina părinților și au plecat ”spre Ocean pentru a face o baie”, însă în drumul lor s-au lovit de un camion.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.06.2021, 15:48

Accidentul provocat de fetița de 9 ani din Utah cu masina părintilor
Două surori de 9 și 4 ani din Utah au făcut accident cu mașina părinților. Nici polițiștilor nu le-a venit să creadă: ”Ea era la volan?” - WVC Police Twitter

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în accidentul din West Valley City, a spus poliția. Fata și sora ei de 4 ani erau singure în autoturismul implicat în accident. 

”Ea era la volan?”, întreabă surprins un polițist din cel de-al doilea echipaj care ajunge la locul accidentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fetița de 9 ani a condus 16 kilometri, până a făcut accident

Pe acelaşi subiect

Poliția a spus că fetițele au luat cheia mașinii în timp ce părinții lor dormeau și au apucat să conducă aproximativ 16 kilometri de la casa lor din West Jordan.

Accidentul s-a produs puțin după ora 5 dimineața lângă Utah State Route 201, dar nu pe autostradă, a spus poliția. După ce a coborât de pe autostradă, vehiculul a traversat o mediană și a lovit un camion.

Copilele le-au spus polițiștilor că voiau să ajungă în California, să înoate în ocean

Poliția nu a menționat nicio acțiune împotriva părinților. Însă a menționat în comunicat că ambele fetițe purtau centură la momentul accidentului, motiv pentru care nu au fost rănite în impact.

„Fetele le-au spus ofițerilor că se îndreaptă spre California pentru că vor să înoate în ocean”, a transmis poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Două surori de 9 și 4 ani din Utah au făcut accident cu mașina părinților. Nici polițiștilor nu le-a venit să creadă: ”Ea era la volan?”