Antena Meniu Search
x

Video Șofer filmat cu un copilaș în brațe, pe Autostrada București - Pitești. ”Ce faci, mă? Ești tâmpit la cap?”

Un șofer a fost filmat gonind pe autostrada A1 București - Pitești cu un copilaș în brațe, fără să ia în calcul pericolul la care îl expune. Imaginile au fost filmate de un alt șofer, miercuri, la ieșirea de pe șoseaua de centură pe sensul către Pitești.

de Redactia Observator

la 03.06.2021, 09:22

Vezi și

Mașina, un Mercedes, face depășiri și circulă cu viteză mare, deși în brațele șoferului se află un copil de aproximativ doi ani. Pe scaunul din dreapta este o altă persoană, iar în spate pare că se află un alt copil, mai mare, care nu stă în scaun auto special pentru cei mici.

”Deci efectiv stă cu copilul în brațe la volan. Ce faci, mă, tu, deșteptule! Ce faci? Ești tâmpit la cap?”, strigă șoferul care a trimis imaginile pe Fii Observator, în momentul în care depășește mașina Mercedes.

Șoferul avea viteză, iar pe bancheta din spate se mai afla un copil

”Am intrat de pe Șoseaua de centură către Pitești, undeva în primii 10 km s-a întâmplat. A și ieșit prin prima ieșire în dreapta respectivul șofer”, a mai spus bărbatul pentru Observator.

Potrivit acestuia, mașina în care se aflau cei doi copii circula cu peste 100 de kilometri la oră pe autostradă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Șofer filmat cu un copilaș în brațe, pe Autostrada București - Pitești. ”Ce faci, mă? Ești tâmpit la cap?”