Antena Meniu Search
x

Video Drogul fentanil face ravagii în SUA. Costă doar câţiva dolari şi e de 50 de ori mai puternic decât heroina

Drogul fentanil a împânzit străzile peste ocean. Zeci de mii de americani își pierd viața din cauza acestui drog, iar numărul victimelor crește alarmant. Drogul poate fi cumpărat cu doar câțiva dolari și este de 50 de ori mai puternic decât heroina. Într-o grădiniță din New York, un copil și-a pierdut viața şi alţi trei au ajuns în stare gravă la spital, după ce au inhalat substanţa ascunsă de angajaţi sub saltele.

de Redactia Observator

la 22.09.2023, 22:43

Vezi și

Tragedia a avut loc într-o grădiniţă din Bronx. Un copil de doar doi ani a murit după ce a inhalat drogul fentanil ascuns sub saltele. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au găsit un kilogram de fentanil, dar şi alte stupefiante. O cantitate de droguri care putea ucide nu mai puţin de 500.000 de oameni. 

Drogul fentanil face ravagii în SUA

"Cum poți să ai așa ceva în preajma copiilor?", se întreabă un american. "Este un incident foarte trist. Am aprins o lumânare şi m-am rugat pentru ei. Am plâns, nici măcar n-am putut să dorm", mărturiseşte altcineva. 

Două persoane au fost arestate în acest caz. Proprietara grădiniţei şi chiriaşul ei vor fi nevoiţi să dea socoteală în faţa poliţiei. Ambii suspecţi sunt reţinuţi fără drept de predare. 

Şi nu mai e un caz izolat. Primarul din New York atrage atenţia că traficul cu fentanil e un fenomen periculos. "Această substanță este foarte periculoasă. Doar o cantitate mică, acel colț mic de acolo, de mărimea unui bănuț, acel colțișor pe care-l vedeți acolo este suficient pentru a ucide un adult", spune Eric Adams, primarul din New York. 

Drogul face victime şi în lumea bună. Ancheta a arătat că actorul Angus Cloud, celebru pentru rolul său din serialul Euphoria, s-a stins din cauza unui cocktail de droguri ce conţinea fentanil

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Drogul fentanil face ravagii în SUA. Costă doar câţiva dolari şi e de 50 de ori mai puternic decât heroina