Antena Meniu Search
x

Cauza morţii actorului Angus Cloud, dealer în serialul "Euphoria", a fost dezvăluită la aproape două luni de la deces

Actorul american Angus Cloud, cunoscut pentru rolul său din serialul de succes "Euphoria", a murit în iulie, la vârsta de 25 de ani, după o "supradoză accidentală", a făcut cunoscut joi un medic legist, potrivit Agerpres.  

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 22.09.2023, 10:16

Cauza morţii actorului Angus Cloud, dealer în serialul "Euphoria", a fost dezvăluită la aproape două luni de la deces
Cauza morţii actorului Angus Cloud, dealer în serialul "Euphoria", a fost dezvăluită la aproape două luni de la deces - Getty Images

"Angus Cloud a murit din cauza unui amestec mortal de fentanil, cocaină, metamfetamină şi benzodiazepină în ceea ce este considerat ca o supradoză accidentală", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al departamentului de medicină legală al comitatului Alameda, în California. "Angus a suferit de intoxicaţie acută legată de acest amestec de droguri", a precizat el.

Actorul interpreta rolul traficantului de droguri Fezco "Fez" O'Neill alături de actriţa Zendaya în serialul "Euphoria", unul dintre cele mai mari succese difuzate de HBO, câştigător al mai multor premii Emmy.

El a fost afectat de moartea recentă a tatălui său şi suferea de probleme de sănătate mintală, a spus familia acestuia când a anunţat decesul lui. "Angus a vorbit deschis despre lupta sa cu boala mintală şi sperăm că decesul lui va reaminti altora că nu sunt singuri şi că nu ar trebui să lupte singuri, în tăcere", a declarat familia într-un comunicat.

"Euphoria" prezintă viaţa întunecată a adolescenţilor americani, pentru care dependenţa de droguri şi violenţa sexuală fac parte din viaţa de zi cu zi.

Serialul a fost lăudat de critici, dar şi puternic criticat online, acuzat că glorifică consumul de droguri. "Euphoria" i-a oferit lui Angus Cloud primul său rol. Un director de casting l-a văzut pe Cloud în timp ce se plimba cu prietenii pe străzile din Brooklyn, New York, şi i-a propus să joace în seria HBO.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că femeile din România ar trebui să primească mai mulţi bani decât bărbaţii?

Observator » Stiri externe » Cauza morţii actorului Angus Cloud, dealer în serialul "Euphoria", a fost dezvăluită la aproape două luni de la deces