Antena Meniu Search
x

Ea este soția atacatorului din Texas! Tânăra avea 19 ani când s-a căsătorit cu bărbatul care a ucis 26 de oameni şi a rănit alţi 20 (FOTO)

Ea este cea de-a doua soție a lui Devin Patrick Kelley, atacatorul din Texas care a ucis 22 de oameni şi a rănit alţi 20, după ce a deschis focul într-o biseric

Ea este cea de-a doua soție a lui Devin Patrick Kelley, atacatorul din Texas care a ucis 22 de oameni şi a rănit alţi 20, după ce a deschis focul într-o biserică.

Danielle Lee Shields, acum în vârstă de 26 de ani, s-a căsătorit cu Devin Patrick Kelley când avea doar 19 ani.

Danielle Lee Shields, soția atacatorului Texas

Cei doi s-au căsătorit în aprilie  2014, în Comal County, în același loc unde Devin Patrick Kelley s-a căsătorit și cu prima nevastă, Tessa.

Pe acelaşi subiect

Se pare că cei doi ar avea și un copil.

Danielle Lee Shields, sotia atacatorului din Texas

Relații dintre cei doi au început să se răcească în momentul în care s-au mutat în casa părinților fetei, iar relațiile dintre el și mama soției lui erau chiar tensionate.

Potrivit informațiilor adunate până acum, bărbatul ar fi comis atacul la biserica din Sutherland Springs, deoarece aceasta era frecventată de familia lui Danielle.

"A fost o problemă de ordin familial. Soacra suspectului frecventa această biserică. Ştim că ea a primit mesaje de ameninţare de la el", a declarat Freeman Martin, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Siguranţă Publică din Texas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Ea este soția atacatorului din Texas! Tânăra avea 19 ani când s-a căsătorit cu bărbatul care a ucis 26 de oameni şi a rănit alţi 20 (FOTO)