Antena Meniu Search
x

Dezvăluiri incredibile în scandalul Weinstein! Celebrul producător a angajat SPIONI de la Black Cube pentru a urmări actrițe de la Hollywood (VIDEO)

Noi dezvăluiri incredibile apar în scandalul fără precedent de la Hollywood. Producătorul Harvey Weinstein a angajat spioni pentru a stopa acuzațiile.

Noi dezvăluiri incredibile apar în scandalul fără precedent de la Hollywood. Producătorul Harvey Weinstein a angajat spioni pentru a opri apariția acuzațiilor la adresa lui.

Potrivit unei noi investigaţii publicate de The New Yorker, Weinstein a angajat compania Black Cube, condusă de agenţi ai Mossad, pentru a strânge informaţii despre Rose McGowan, care l-a acuzat de viol. Firma a angajat agenţi sub acoperire, unul dintre aceştia pozând drept activist pentru drepturile femeilor, pentru a o întâlni pe McGowan şi a obţine informaţii despre cartea pe care urma să o publice, scrie Variety.com.

Weinstein a angajat companiile Black Cube şi Kroll – o firmă de securitate, pentru a împiedica publicarea articolelor în The New Yorker şi The New York Times, care ofereau detalii despre decenii de acuzaţii de hărţuire sexuală.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Investigaţia publicată de The New Yorker oferă detalii şi despre David Boies, angajat la casa de avocatură Boies Schiller Flexner LLP, care a supravegheat cea mai mare parte a spionajului. Prin desfăşurarea unei asemenea anchete prin intermediul unei firme de avocatură aceasta poate fi protejată prin confidenţialitatea dintre avocat şi client. Boies a declarat pentru The New Yorker că acea înţelegere a fost ”o greşeală”.  

Într-o declaraţie pentru The New Yorker, purtătoarea de cuvânt a lui Harvey Weinstein, Sallie Hofmeister, a acuzat publicaţia că scrie fără acurateţe şi lansează teorii ale conspiraţiei nebuneşti.

Potrivit anchetei The New Yorker, compania Black Cube a angajat şi un freelancer pentru a o contacta pe McGowan şi pe alte două femei care îl acuzau pe Weinstein, precum şi reporteri care investigau cazul.

Scandalul „Weinstein” a început pe 5 octombrie, după ce The New York Times şi The New Yorker au publicat articole în care mai multe femei îl acuzau pe producător de hărţuire sexuală. Între ele, Ashley Judd, Gwyneth Paltrow şi Angelina Jolie, Cara Delevingne, fotomodele şi angajate ale lui Harvey Weinstein. În plus, alte femei, între care se numără Rose McGowan, îl acuză de viol. Weinstein, în vârstă de 65 de ani, susţine că orice relaţie sexuală a fost consimţită.

Producătorul a fost concediat din Weinstein Co., după ce anunţase că se retrage pentru o perioadă nedeterminată de la cârma firmei pe care a înfiinţat-o împreună cu fratele lui, Bob. Harvey Weinstein a demisionat apoi din consiliul de conducere al companiei.

Soţia lui Harvey Weinstein, Georgina Chapman, cofondatoare a brandului de lux Marchesa, a anunţat, pe 10 octombrie, că se desparte de producător, pentru „acţiunile sale de neiertat”.

Emmanuel Macron a spus că a început procedurile de retragere a Ordinului Naţional al Legiunii de Onoare acordat în 2012 lui Harvey Weinstein.

Recentele acuzaţii de abuz sexual formulate la adresa lui Harvey Weinstein de actriţa Paz de la Huerta, care susţine că acesta a violat-o de două ori, ar putea duce la arestarea lui, au declarat pentru CNN surse apropiate investigaţiei. Mărturia ei se adaugă altor 93 de femei care au declarat că au fost hărţuite de producător. Dintre acestea, 14 spun că au fost violate de magnatul de la Hollywood.

Vineri, într-o conferinţă de presă, şeful detectivilor Poliţiei din New York, Robert Boyce, a apreciat drept credibil cazul actriţei Paz de la Huerta datorită capacităţii acesteia de a-şi aminti fiecare moment al agresiunii.

În afară de New York Police Department (NYPD), mai desfăşoară anchete în cazul Weinstein: Departamentul de poliţie din Los Angeles (LAPD), Beverly Hills PD şi Metropolitan Police din Londra (Scotland Yard).

Producţiile cinematografice la care a lucrat Harvey Weinstein însumează peste 300 de nominalizări la Oscar şi 81 de premii oferite de Academia de Film Americană. El a primit un premiu Oscar pentru filmul ”Shakespeare in Love”.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Dezvăluiri incredibile în scandalul Weinstein! Celebrul producător a angajat SPIONI de la Black Cube pentru a urmări actrițe de la Hollywood (VIDEO)