Antena Meniu Search
x

Englezii au surprins o FANTOMĂ, pe camerele video, într-un bar ce datează din 1251!

O cameră de supraveghere a surprins, în noaptea de 14 februarie, într-un pub din Bolton, ce datează din 1251, o siluetă lângă bar, ceea ce pare a fi o fantomă!

După ce sparge un pahar, silueta fantomei apare deasupra barului, plutind, ceea ce îi face pe specialişti să creadă că acest pub vechi de peste 750 de ani este bântuit de fantome. 

Proprietarul pub-ului, Tony Dooley, a descoperit un pahar spart pe podea, când a ajuns la serviciu. S-a gândit că a fost jefuit, aşa că s-a grăbit să vizioneze înregistrările camerelor de supraveghere. Atunci a descoperit această siluetă din videoclipul de mai sus, despre care spune că este o fantomă! 

"Sincer să fiu, am fost puţin îngrijorat când am văzut imaginile. Sunt puţin sceptic când vine vorba de fantome, dar după ce vezi acest video începi să crezi că există", a spus Dooley pentru dailymail.co.uk. 

Pub-ul a fost construit în 1251 şi este al patrulea cel mai vechi pub din Marea Britanie. Oamenii cred că acest pub este bântuit de James Stanley, al şaptelea conte de Derby. 

Familia acestuia a fost proprietara hanului şi se spune că James Stanley şi-a petrecut ultimele momente din viaţă în acest pub, înainte de a fi decapitat, în 1.651, spre sfârşitul războiului civil. 

Scaunul pe care a stat înaintea execuţiei este şi acum în acest pub, ceea ce, spun specialişti, poate fi o explicaţie că spiritul său încă bântuie localul. 

Sute de soldaţi şi civili au fost omorâţi în faţa pub-ului în timpul masacrului din Bolton, în 1644. După o istorie atât de sângeroasă, specialiştii au încadrat acest pub ca fiind unul bântuit. 

Aceştia cred că aici sunt cel puţin 25 de spirite! Printre acestea se crede că este şi o femeie care s-a spânzurat în pod, acum câteva sute de ani, dar şi fantoma unui câine şi a unei fetiţe de opt ani!

Managerul pub-ului speră ca, după aceste imagini, clienţii să nu fie speriaţi şi să nu mai vină în local: "Adevărul e că ţi se face părul măciucă atunci când vezi imaginile astea". 

sursa: dailymail.co.uk

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Englezii au surprins o FANTOMĂ, pe camerele video, într-un bar ce datează din 1251!