Antena Meniu Search
x

O englezoaică de 50 de ani s-a îndrăgostit de un tânăr din Egipt şi a ajuns să-i plătească 70.000 de lire sterline

Marilyn Lewis, o englezoaică de 50 de ani, s-a îndrăgostit de un puştan din Egipt, în 2008, iar de atunci a cheltuit pe spatele acestuia nu mai puţin de 70.000 de lire sterline.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 06.10.2019, 10:58

Marilyn Lewis, o englezoaică de 50 de ani, s-a îndrăgostit de un puştan din Egipt, în 2008, iar de atunci a cheltuit pe spatele acestuia nu mai puţin de 70.000 de lire sterline.

Prima dată, cei doi s-au văzut în Cairo, în 2008, unde Amr, un tânăr de nu mai 22 de ani, a vrăjit-o pe Marilyn cu plimbări gratis cu cămila în apropiere de piramide.

Englezoaica a cheltuit 70.000 de lire sterline pe relaţia cu egipteanul care îi putea fi fiu

Conform Mirror Online, cei doi s-au revăzut un an mai târziu, în Sharm El Sheikh, unde Marilyn şi fostul ei soţ deţineau împreună o vilă.

Femeia a căzut în mrejele tânărului care i-ar fi putut fi copil, iar între cei doi a început o relaţie toridă.

Ba chiar s-au şi căsătorit în 2009, la Ambasada Marii Britanii din Cairo, iar de atunci viaţa britanicei s-a transformat într-un adevărat coşmar.

Marilyn s-a plâns că tânărul era în permanenţă dorinţă de a obţine bani, astfel că femeia a ajuns să cheltuie 30.000 de lire sterline pe bunuri cumpărate pentru noul ei soţ.

În cele din urmă, femeia s-a săturat de ifosele tânărului egiptean şi a obţinut divorţul în 2014. Însă nu oricum ci a trebuit să-i achite acestuia daune de 40.000 de lire sterline.

Abia acum Marilyn a avut puterea să povestească despre cele păţite, recunoscând că "mă înspăimântă ideea că soţul meu era interesat doar de banii mei. În spatele carismei sale se află un caracter rece şi calculat. Nu m-a iubit niciodată. Mi-a spus ce norocoasă sunt că trăiesc în Marea Britanie. L-am adus aici şi acum plătesc preţul. Primele întâlniri au fost cele mai frumoase zile din viaţa mea. Însă acum mă simt ruşinată că am ignorat avertismentele celor care îmi spuneau să nu mă căsătoresc cu el".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O englezoaică de 50 de ani s-a îndrăgostit de un tânăr din Egipt şi a ajuns să-i plătească 70.000 de lire sterline