Antena Meniu Search
x

Video "Era sânge pe tavan". Clipe de groază într-un avion Boeing. Zeci de răniţi, după ce aeronava a coborât brusc din cauza unei defecţiuni

Un pasager a fost grav rănit, iar alţi 50 au suferit traumatisme uşoare, după ce aeronava a suferit avarii.

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 11:20

Defecţiunea, a cărei cauză nu este cunoscută, a provocat o coborâre bruscă a avionului. Iar mişcarea a fost atât de puternică încât oamenii şi bagajele lor au căzut pe culoar.  

Pasager: "Oamenii zburau, la propriu, prin cabină. Foarte mulţi s-au ales cu răni serioase."

Un alt pasager a declarat pentru CNN "Era sânge pe tavan. Oamenii au "zburat" şi s-au izbit de tavan în momentul impactului."

Cursa LATAM Airlines LA800, un Boeing 787-9 Dreamliner, a aterizat pe aeroportul din Auckland conform programului, luni după-amiază (ora locală), potrivit FlightAware.

Pe acelaşi subiect

Zeci de pasageri au fost răniţi

În mod normal, zborul face escală în Auckland în drumul său spre Santiago de Chile.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene sud-americane a declarat pentru Herald că a existat o "problemă tehnică" în timpul zborului care a afectat o parte din echipaj şi pasageri, fără a oferi mai multe detalii.

Ambulanţa Hato Hone St John a tratat aproximativ 50 de persoane la aeroport, a declarat un purtător de cuvânt pentru Reuters. Un pacient se află în stare gravă, iar restul au suferit răni uşoare până la moderate, au adăugat aceştia.

NZ Herald a citat un pasager care a declarat că s-a întâmplat o "mică cădere rapidă" în timpul zborului, scrie Mediafax.

Boeing şi LATAM nu au răspuns imediat la întrebările Reuters cu privire la cauza şi natura incidentului.

Aeronavele Boeing au fost implicate în ultimul timp într-o serie de incidente. În cel mai grav dintre ele, un panou care ţinea o uşă s-a desprins în timpul zborului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » "Era sânge pe tavan". Clipe de groază într-un avion Boeing. Zeci de răniţi, după ce aeronava a coborât brusc din cauza unei defecţiuni