Antena Meniu Search
x

Momentul în care explozia lovește redacția BBC din Beirut, surprins live în timpul unui interviu (Video)

Noi imagini cu momentul exploziei din portul capitalei libaneze apar în spațiul public. Este vorba despre un material video ce surprinde momentul în care deflagrația lovește biroul BBC din Beirut.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.08.2020, 08:15

Momentul în care explozia lovește redacția BBC din Beirut, surprins live în timpul unui interviu - captura video YouTube
  • Biroul BBC din Beirut se află la aproximativ 1,5 km de epicentrul exploziei. 
  • Bilanțul deflagrației a ajuns la peste 100 de morţi şi 4.000 de răniţi.

Jurnalista Maryem Taoumi realiza un interviu online cu Faisal Al-Aseel, managerul de proiect al Agenţiei Marocane de Sustenabilitate Energetică, înainte de a se auzi zgomotul exploziei.

Urmează apoi un impact puternic, moment în care Taoumi cade şi ţipă. 

În tot acest timp, Faisal Al-Aseel şi colega lui privesc şocaţi scenele, rămânând fără cuvinte. 

Ulterior, pe video se vede cum jurnalista îndreaptă camera aflată pe podea, sub birou.

Foarte important, sediul televiziunii britanice din Beirut se află la aproximativ 1,5 km de epicentrul exploziei. Înregistrarea video a fost publicată de BBC.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Explozia devastatoare care a zguduit marți Beirutul a fost soldată cu peste 100 de morţi şi cu mai mult de 4.000 de răniţi.

Autorităţile locale au afirmat că debutul deflagraţiei a fost un incendiu din apropierea portului, căruia i-a urmat explozia a 2.750 de tone de nitrat de amoniu, stocate de şase ani în depozitul portului din Beirut.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Momentul în care explozia lovește redacția BBC din Beirut, surprins live în timpul unui interviu (Video)