Antena Meniu Search
x

Galerie foto Familie disperată, apel pentru găsirea unei tinere de 21 de ani, dispărută după o noapte în oraş, în Marea Britanie

Căutări disperate pentru găsirea unei tinere de 21 de ani care a dispărut complet după o noapte petrecută în oraş. Familia şi prietenii nu mai ştiu nimic de ea de câteva zile.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.05.2021, 10:09

Lybi Halliday, în vârstă de 21 de ani, a dispărut din centrul orașului Glasgow, ultima dată fiind văzută în Trongate, lângă strada Argyle.

Tânăra a fost văzută ultima dată alături de un bărbat necunoscut

Prietenii susţin că mai multe camere de supraveghere o arată pe Lybi în compania unui bărbat necunoscut într-o jachetă maro care s-a apropiat de ea şi a abordat-o, înainte ca ea să se facă nevăzută, dar poliţia nu a confirmat încă acest lucru.

Sâmbătă, tânăra a fost raportată dispărută la poliţie, în timp ce familia şi cei dragi au lansat un apel disperat pe reţelele de socializare, în speranţa că ar exista persoane care să o fi văzut sau care ar putea avea vreo informaţie importantă în acest caz.

Pe acelaşi subiect

Peste 6.000 de oameni au distribuit postarea acestora, în sperana că îi vor ajuta să o aducă acasă. Tânăra plecase în urmă cu două zile la o petrecere, iar de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea, iar îngrijorările cresc pe zi ce trece.

„Lybi a fost văzută ultima dată în Trongate, Glasgow City Center în jurul orei 23.30, credem că se îndrepta spre gara centrală pentru a lua trenul spre casă, dar totuși nu a sosit aşa că familia ei a chemat poliția. Facem apel la oricine ar fi putut să o vadă sau are informaţii despre locul în care se află. Vă rugăm luaţi elgătura cu poliţia sau sunaţi la numărul de urgenţă. De asemenea, facem apel chiar şi la Lybi, oriunde ar fi, să ia legătura cu poliţia sau familia care este preocupată de bunăstarea ei” a declarat sergentul Louise McLenaghan, secția de poliție Hamilton.

La momentul dispariţiei, tânără purta o cămașă în carouri verde închis, cu un top alb legat în mijloc, blugi rupți albaştri, ochelari de soare și o mică geantă neagră, potrivit The Sun.

Tragedia vine la mai puţin de o săptămână după ce puburile şi restaurantele din Scoţia au relaxat restricţiile şi au permis accesul clienţilor în spaţiile închise. Începând cu 26 aprilie, patronii de restaurante au avut posibilitatea de a primi un număr limitat de persoane la interior, dar trebuie să închidă activitatea la ora 20:00, în timp ce terasele şi spaţiile din aer liber pot rămâne deschise până la ora 22:00. Alcoolul poate fi servit doar la exterior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Familie disperată, apel pentru găsirea unei tinere de 21 de ani, dispărută după o noapte în oraş, în Marea Britanie